Ingezonden persbericht


Nieuwe aandeelhouders bij Loyens & Loeff N.V.

AMSTERDAM / ROTTERDAM, 19 januari 2006 - De Algemene Vergadering van Aandeelhouders van Loyens & Loeff N.V. heeft met ingang van 1 januari 2006 vier nieuwe aandeelhouders benoemd. Het aantal aandeelhouders bij Loyens & Loeff N.V. bedraagt nu 103. Ook is per 1 januari 2006 een nieuwe vennoot benoemd bij Loyens Winandy in Luxemburg.

Nieuwe aandeelhouders Loyens & Loeff N.V. per 2006:



Wil Martens (32), belastingadviseur

Loyens & Loeff Eindhoven, sinds 1996.

Wil Martens is specialist in vennootschapsbelasting en adviseert cliënten onder meer over de deelnemingsvrijstelling, verliesverrekening en fusies & splitsingen. Wil voltooide in 1996 zijn studie Fiscaal Recht aan de Universiteit van Tilburg en in 2001 de postdoctorale opleiding Europese Fiscale Studies aan de Erasmus Universiteit Rotterdam. Hij is (co-)auteur van een groot aantal tijdschriftartikelen en co-auteur van het boek 'De deelnemingsvrijstelling in de Wet op de vennootschapsbelasting 1969' (Kluwer 2002).

Ilan Spinath (36), advocaat

Loyens & Loeff Amsterdam, sinds 2004.

Ilan Spinath is werkzaam in de praktijkgroep Ondernemingsrecht. Hij is lid van Team Corporate & Financial Restructuring van Loyens & Loeff. Hij studeerde Nederlands en Fiscaal recht aan de Rijksuniversiteit van Groningen en Notarieel Recht aan de Universiteit van Amsterdam. Ilan heeft de postacademische opleidingen Insolventierecht (1999) en Financiële Economie voor Curatoren (2002) aan de Grotius Academie gevolgd.

Saskia Lust (37), advocaat

Loyens Antwerpen, sinds 1993.

Saskia Lust is gespecialiseerd in internationaal gericht juridisch en fiscaal advies over vermogens- en successieplanning. Hierover adviseert zij vermogende particulieren vanuit een juridisch en fiscaal perspectief, vooral inzake emigratie en immigratie. Saskia doceert over deze internationale problematiek rond giften en erfenis aan de Management School van de Universiteit Antwerpen en op de International Wealth Management Executive MBA aan de Swiss Banking School.

Marc Vermylen (39), advocaat

Loyens Brussel, sinds 2001.

Marc Vermylen heeft ruim tien jaar ervaring in het documenteren en implementeren van financiële producten in België en elders in Europa. Voordat hij bij Loyens in dienst kwam binnen de praktijkgroep Bank- en financieel recht was hij Vice President en intern adviseur bij Morgan Guaranty Trust Company of New York, als operator en bankier van het Euroclear System. Marc is gespecialiseerd in financiering en 'cross-border collateral perfection' in het bijzonder. 'Secured lenders' en 'issuers of structured notes' doen vaak een beroep op zijn diensten.

Nieuwe vennoot Loyens Winandy per 2006:

Gilles Dusemon (35), advocaat

Loyens Winandy Luxemburg, sinds 2003.

Gilles Dusemon adviseert internationale cliënten over private equity en venture capital investeringen. Voordat hij bij Loyens Winandy in dienst kwam, werkte hij aan juridische en fiscale zaken in de Luxemburgse en New Yorkse vestiging van een in Londen gevestigde juridische dienstverlener. Zijn specialismen omvatten ondernemingsrecht en wetgeving inzake investeringsfondsen en belastingen. Naast zijn juridische graad heeft Gilles een LL.M. in International Taxation aan de New York University. Hij is ook lid van verschillende werkgroepen binnen ALFI, de Luxembourg Investment Fund Association. Namens ALFI coördineert hij de Savings Tax Directive implementatie.

Over Loyens & Loeff N.V.

Loyens & Loeff N.V. is een onafhankelijke juridische dienstverlener, gespecialiseerd in fiscaal, corporate en financieel advies aan ondernemingen en overheden. De intensieve samenwerking van advocaten, belastingadviseurs en notarissen maakt Loyens & Loeff uniek in zijn thuismarkt de Benelux. In de Europese Unie en internationaal is Loyens & Loeff een gerenommeerd adviseur voor belastingen, ondernemingsrecht, financiële en kapitaalmarkten, cross-border financiering, vastgoed, de energiesector, Europees en bestuursrecht, BTW en arbeidsrecht. Voor internationale adviesvragen onderhoudt Loyens & Loeff nauwe relaties met toonaangevende advocatenkantoren en belastingadviseurs in Europa, de Verenigde Staten en het Verre Oosten. Loyens & Loeff heeft wereldwijd ruim 1.300 medewerkers, waaronder ruim 700 juridische experts in zeven Benelux-kantoren en tien vestigingen in de belangrijkste internationale financiële centra. Meer informatie: www.loyensloeff.com.