Exclusief interview Jelle Klaasen in Shownieuws

Sbs productions

persbericht

Exclusief interview Jelle Klaasen in Shownieuws

Vanavond zendt Shownieuws een exclusief interview uit met de nieuwe Nederlandse dartskampioen Jelle Klaasen. Shownieuws-presentatrice Ellemieke Vermolen en SBS6-sportpresentator Edward van Cuilenborg gingen bij hem thuis op bezoek in het Brabantse Boxtel en spraken met Jelle en zijn vriendin Yvanka.

Klaasen, beter bekend als 'Snelle Jelle', won afgelopen zondag het Lakeside toernooi en versloeg daarmee Raymond van Barneveld, die zijn titel na vier succesvolle jaren moest afstaan aan de nog maar 21-jarige Brabander. Vandaag wordt Jelle gehuldigd in zijn geboortedorp Alphen.

Niemand kan meer om Jelle Klaasen heen. Hoe gaat hij om met de roem? En hoe staat zijn vriendin Yvanka tegenover alle aandacht van meisjes die Jelle nu krijgt? Ellemieke en Edward vragen het hem allemaal. Ook is te zien hoe Ellemieke de strijd aangaat met Jelle door een potje darts met hem te spelen.

Het exclusieve interview met Jelle Klaasen is vanavond te zien in de vroege uitzending van Shownieuws, om 19:25 uur bij SBS 6.