Overval

Uden, 19-01-2006

Woensdagmiddag rond kwart voor zes heeft een onbekende man een gewapende overval gepleegd op een drogisterij aan het Piusplein in Uden. De man stond aan de kassa om een pakje sigaretten af te rekenen toen hij een mes pakte en daarmee een verkoopster bedreigde en dwong geld af te geven. Nadat hem een geldbedrag was gegeven is de man weer naar buiten gelopen en in onbekende richting weggegaan.

Het signalement van de overvaller luidt als volgt:

Man, leeftijd tussen de 35 en 45 jaar, blank, lengte ongeveer 1.80 meter, donkerblond vettig vlashaar tot in de nek, smal postuur, smal ingevallen gezicht en uitstekende jukbeenderen, dunne spitse neus.

De man droeg een zwart bomberjack, zwarte das, donkergrijze trainingsbroek en een zwart gebreide uitgelubberde muts.

De politie wil graag in contact komen met personen die rond of kort na het tijdstip van 17.45 uur op het Piusplein iets hebben gezien dat mogelijk verband houdt met deze overval. Ook personen die aan de hand van het signalement menen de dader en of zijn mogelijke verblijfplaats te kennen worden verzocht contact op te nemen met de politie in Uden. Telefoon: 0900-8844 U kent de dader maar de dader kent u ook? Bel dan met Misdaad Anoniem Tel. 0800-7000