ANBO


Geron: Speciale actie voor ANBO-afdelingen

19-01-2006

Geron, tijdschrift over ouder worden en maatschappij, is een kwartaaltijdschrift voor iedereen die beroepsmatig of persoonlijk betrokken is bij ouderen. Dat kan door het dagelijkse werk met of voor ouderen, door werk op de directe beleidsterreinen of door onderzoek. De artikelen in Geron besteden aandacht aan het ouder worden, tegen de achtergrond van de sterk veranderende maatschappelijke positie van ouderen. De vraagstukken die aan de orde komen zijn zeer divers en variëren van bijvoorbeeld wonen, werken en veiligheid tot ethiek, zingeving en beeldvorming. Alle onderwerpen worden zoveel mogelijk tegelijkertijd belicht vanuit drie gezichtspunten: praktijk, beleid en onderzoek. Geron plaatst actuele thema's vanuit verschillende disciplines in een bredere context. In elk nummer staat één thema centraal. Ook is er in ieder nummer ruimte voor andere actuele onderwerpen en treft u vaste rubrieken aan, zoals een column, boekbesprekingen, discussies en gedichten.

Actie voor ANBO-afdelingen: neem voor 1 maart 2006 een abonnement op Geron en betaal het eerste jaar geen 44,50, maar 34,50 voor 4 nummers.

Abonneer u online via www.geron.nu (en zet bij Opmerkingen: actie ANBO).

Geron is een uitgave van Uitgeverij de Graaff, Vondellaan 130, Postbus 779, 3500 AN Utrecht, tel (030) 299 00 51, e-mail geron@uitgeverijdegraaff.nl, internet www.geron.nu.