Online startpunt voor offline-shoppen

AMERSFOORT, 20060120 -- Van winkeliers, voor winkeliers. Onder dit mom startte de nieuwe landelijke site WinkelABC.nl. Op deze site kunnen winkels zich gratis en geheel vrijblijvend presenteren. Voor consumenten biedt de nieuwe site een mooi en compleet winkeloverzicht.

De nieuwe website is gemaakt voor het gemak van de consument die van funshoppen houdt. Op WinkelABC.nl staan de speciaalzaken per stad of buurt netjes op een rij. Maar er kan ook éénvoudig worden gezocht op rubriek. Voor bezoekers die nog meer gemak willen is een snelle zoekfunctie gemaakt. Zo kunt u heel eenvoudig zoeken naar bijvoorbeeld 'schoenen in Amersfoort' of het merk 'River Woods' in 'Breda'.

WinkelABC.nl is meer dan een verzameling van links. De presentatie kan worden aangevuld met extra fotomateriaal, voordeelcoupons die de bezoeker kan uitprinten en een overzicht van het assortiment. De producten kunnen door de winkelier éénvoudig worden ingevoerd. En neemt een winkelier die moeite dan worden deze artikelen ook nog eens meegenomen in de cadeauzoeker van kadofeest.nl.




Retailpromotie