Ingezonden persbericht

Persbericht

Ascure Nederland verzelfstandigd

Activiteiten worden voortgezet onder de naam irC²

Nieuwegein, 20 januari 2006 --- Met ingang van 1 januari van dit jaar worden de activiteiten van informatiebeveiliger Ascure Nederland voortgezet onder de naam Information Risk Control Consultants, irC².

Ascure Nederland was een dochteronderneming van Ascure N.V., een te Gent gevestigde Belgische informatiebeveiliger. Dankzij een management buy-out heeft algemeen directeur Remco Bakker Ascure Nederland kunnen verzelfstandigen.

Bakker zegt de Nederlandse klanten beter van dienst te kunnen zijn met een zelfstandig functionerende werkmaatschappij. "Het Belgische management was het daarmee eens en stemde daarom snel in met mijn voorstel tot verzelfstandiging," aldus Bakker, die benadrukt dat er voor klanten en medewerkers niets zal veranderen. "En wellicht zijn onze afnemers nog wel beter af, omdat ons bedrijf zich nu volledig op de Nederlandse situatie kan richten."

IrC² verwacht mede gezien de nieuwe eigendomsverhoudingen de omzetgroei van de afgelopen jaren in 2006 te kunnen versnellen.

Over Information Risk Control, irC²

Information Risk Control irC2 is een onafhankelijke expert op het gebied van informatiebeveiliging. De organisatie levert consultancydiensten over alle aspecten die daarmee samenhangen. Binnen het spectrum van informatiebeveiliging heeft irC2 zich gespecialiseerd in Audit en risk management services, Governance en Compliance services, Application en web-application services, Identity en Privacy services, en Network en Infrastructure services .

Voor verdere informatie:

Information Risk Control (irC²)
Remco Bakker
Perkinsbaan 17B
3439 ND Nieuwegein
t: (030) 600 10 90
e: remco.bakker@irc2.nl

Lubbers & De Jong B.V.
Peter Keijzer
Keizersgracht 219
1016 DV Amsterdam
t: (020) 421 05 65
peter@l-dj.nl