Meer comfort in de Lufthansa Business Jet

Nieuwe stoelen en verbeterd inflight entertainment exclusief op VS-vluchten

Aan boord van de Lufthansa Business Jet ervaren zakenreizigers nu nog meer comfort. Bovendien zijn de vluchtschema's tussen Europa en de Verenigde Staten verder geoptimaliseerd. De Business Class-toestellen die vliegen van München naar New York/Newark, zijn uitgerust met moderne stoelen. Deze kunnen worden omgevormd tot een bijna horizontaal bed met een lengte van twee meter. Op de routes MünchenNew York/Newark, DüsseldorfNew York/Newark en Düsseldorf Chicago zijn alle Lufthansa Business Jet-toestellen uitgerust met de nieuwste dvd-spelers.

Door de grotere afstand tussen de stoelen en de extra opbergmogelijkheden, hebben zakenreizigers meer ruimte om te werken en te ontspannen. Elke stoel heeft een eigen aansluiting voor een laptop en een geïntegreerde leeslamp. Bovendien is elke stoel voorzien van een dvd-speler met extra groot beeldscherm, waarop de passagier een persoonlijk entertainmentprogramma kan kiezen. Ook kan de zakenreiziger kiezen uit een brede selectie muziek.

Lufthansa introduceerde de speciale Business Class only-vluchten in mei 2002. De toestellen bestaan uit één klasse: de Business Class met 48 stoelen in de Airbus A319 op alle routes vanaf Düsseldorf en 44 stoelen in de Boeing 737 vanaf München. De vluchten worden uitgevoerd door het Zwitserse PrivatAir. Routes en vluchttijden zijn speciaal afgestemd op de wensen van de zakenreiziger en sluiten goed aan op doorverbindingen in de Verenigde Staten en Europa.

www.lufthansa.com

Lufthansa maakt deel uit van Star Alliance. Deze eerste mondiaal opererende luchtvaartalliantie is opgericht in 1997. De 16 aangesloten luchtvaartmaatschappijen bieden reizigers een wereldwijd bereik aan bestemmingen en een aangename reiservaring. Skytrax heeft Star Alliance in 2003 en 2005 tot beste luchtvaartalliantie verkozen. Gezamenlijk bieden de luchtvaartmaatschappijen ruim 15.000 dagelijkse vluchten naar meer dan 790
bestemmingen in 138 landen.

Zie ook: www.media.lufthansa.com

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met: Monique Haras, Van Luyken Communicatie Adviseurs. Tel. +31 (0)23 540 04 24, Fax + 31 (0)23 535 48 06 E-mail: haras@vanluyken.nl