Talpa Nederland


---

Laren, 17 januari 2006

UIT HET LEVEN VRIJDAG VAN START BIJ TALPA

Prostituees gooien het roer om

Vrijdag 20 januari begint bij Talpa de nieuwe reality-serie 'Uit het Leven', waarin vijf vrouwen worden gevolgd nadat zij hebben besloten uit de prostitutie te stappen. Het programma begint om 21.30 uur.

Zij laten het lucratieve maar keiharde bestaan als prostituee achter zich, en beginnen met vallen en opstaan gezamenlijk een eetcafé in Amsterdam. Vijf moedige en stoere vrouwen op een boeiende en soms ontroerende missie, op zoek naar een tweede kans in het leven. Een leven zonder pooiers, loverboys en stress van de zelfkant van het leven. Gaat het ze lukken? Blijven ze bij elkaar, en vooral: blijven ze bij hun voornemens?

We zien hoe er vriendschap en collegialiteit onder de vrouwen ontstaat, maar ook dat samenwerken eenvoudiger lijkt dan het in werkelijkheid is. De vrouwen krijgen in totaal drie maanden de tijd om hun droom te verwezenlijken. Draait het restaurant goed, dan is het van hen. Zijn de kosten hoger dan de baten, dan is het over en sluiten.

Burgermeester van Amsterdam Job Cohen verzorgde 4 januari jongstleden onder grote belangstelling de officiële opening van het eetcafé.

Aflevering 1
In de eerste aflevering maken we kennis met Reina, Erna, Lucy, Sabrina en Sandra. Vijf vrouwen die de prostitutie verlaten en gezamenlijk een eetcafé in Amsterdam willen beginnen. De vrouwen vertellen hoe zij in de prostitutie terecht zijn gekomen en waarom zij het vak willen verlaten. Verder ontmoeten de dames hun nogal 'bazige' coach, zien zij voor het eerst hun eetcafé ('wat een bende') en nemen zij met een feestje afscheid van het bordeel van Reina.

Uit het Leven, iedere vrijdag om 21.30 uur bij Talpa

Talpa TV maakt deel uit van Talpa Media Holding. De meest in het oog springende onderdelen van het bedrijf zijn, tot nu toe, de Nederlandse radiodivisie en het televisiestation Talpa. Daarnaast zijn binnen Talpa Media afzonderlijke divisies opgezet voor muziek, voor de ontwikkeling van content - onder meer voor televisie - en voor cross media-activiteiten. Talpa kent nu twee takken, waarvan Talpa Media er een is. De andere is vermogensbeheerder Talpa Capital.
---



Talpa Nederland