Ingezonden persbericht


Rotterdam, 18 januari 2006


- PERSBERICHT -

LLinke Soep zoekt 'Uberseksueel'

Wie wordt de 'Uberseksueel' van Nederland?

Wie wint de Fallus met het geitenwollenmutsje? LLinke Soep gaat vanaf 20 januari op zoek naar de'Uberseksueel', een sterke, dynamische, stijlvolle en mannelijke man. Bono van U2 is de ultieme 'Uberseksueel'; goed gekleed, maar niet overdreven en erg betrokken bij de wereld. Schrijver, cabaretier en columnist Vincent Bijlo is te gast om te praten over eerlijke handel. Verslaggeefster Marijn zoekt uit of men in de toekomst aan tafels kan ruiken of ze eerlijk geproduceerd zijn. LLinke Soep wordt vrijdag 20 januari uitgezonden op radio 1 van 20:00 tot 21:00.

Een man die graag praat over cultuur, dol is op zijn familie en sociaal bewogen is. LLinke Soep gaat samen met trendwatchers en luisteraars op zoek naar de UberUberSeXueel van Nederland. In vijf weken kunnen luisteraars via internet hun kandidaat opgeven, resulterend in een speciale uitzending op 17 februari met de drie genomineerden in de studio.

Hoe eerlijk is de wereldhandel? Vincent Bijlo bespreekt de zin en de onzin van eerlijke handel, als voorproefje op het Koffiedebat van CoolPolitics en Max Havelaar.

Mag ik even aan je tafel ruiken? In de toekomst kan men via de geur van een boom achterhalen of hout op een eerlijke manier geproduceerd is.

LLinke Soep is vrijdag 20 januari tussen 20:00 en 21:00 uur te horen bij Radio 1. Llinke Soepwordt uitgezonden door LLiNK. LLiNK maakt programma's over mondiale verhoudingen, mensenrechten, dierenrechten, natuur en milieu. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Sinds september 2005 zendt LLiNK uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, 747AM en www.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT



Ingezonden persbericht