Gemeente Ambt Montfort


Fusiewebsite van Ambt Montfort en Roerdalen in de lucht

Sinds 2 januari 2006 is de fusiewebsite www.samennogsterker.nl van de gemeenten Ambt Montfort en Roerdalen in de lucht! Tijdens een gezamenlijk nieuwjaarsontbijt voor de medewerkers van beide organisaties heeft burgemeester Offermanns (Roerdalen) de website enthousiast onthuld. Ook burgemeester Evers (Ambt Montfort) is zeer tevreden over het resultaat.

Het doel van deze website is om u als inwoners en andere betrokken partijen van Ambt Montfort en Roerdalen optimaal te informeren en te betrekken bij de fusie.

FUSIEWEBSITE: WWW.SAMENNOGSTERKER.NL

Hier staat informatie over de fusie zoals de missie en visie van beide gemeenteraden, het waarom en de geschiedenis van de herindeling, het wettelijk traject en de stand van zaken rondom verkiezingen. Verder krijgt u uitleg over de verschillende overleg- en beslissingsorganen die de herindeling begeleiden. Daarnaast kunt u zelf uw bijdrage leveren door het geven van een reactie op stellingen via het forum of via het contactformulier. Vragen of opmerkingen die te maken hebben met de fusie kunnen ook gemaild worden naar: info@samennogsterker.nl.

Het komende jaar zal de website telkens voorzien worden van de laatste informatie over de fusie.

Andere gemeentelijke zaken?
Heeft u vragen over reguliere gemeentelijke producten of diensten van Ambt Montfort of Roerdalen of wilt u doorlinken naar de website van Ambt Montfort of Roerdalen?
Klik dan op het betreffende logo van deze gemeente rechts onderaan de pagina of mail naar: info@ambtmontfort.nl of naar gemeente@roerdalen.nl.