Ingezonden persbericht


Persbericht

Sassenheim, 20 januari 2006

QSN participeert in online kwaliteitsmarktplaats VNG

Sassenheim - Gemeenten en bedrijven die zich bezighouden met gemeentelijke kwaliteitszorg kunnen elkaar sinds kort vinden op de Virtuele Marktplaats, een initiatief van de Vereniging van Nederlandse Gemeenten. Een selectie van 25 zakelijke dienstverleners mag zich op deze site presenteren. Onder hen het Sassenheimse QSN, dé specialist op het gebied van kwaliteit en veiligheid.

Directeur Ron Wijling van QSN is trots op zijn plaats in de bedrijvenindex van www.vngvirtuelemarktplaats.nl: "Nou en of! Natuurlijk weten wij dat wij goed zijn in wat we doen, maar dat wij ons op deze site als één van de 25 dienstverleners mogen presenteren is een eer! Zeker als je weet dat wij een relatief jong bedrijf zijn". Een plaats in de bedrijvenindex van het Platform Kwaliteit voor Gemeenten van de VNG is voor een select gezelschap weggelegd. Enkele namen uit deze 'top 25': KPMG, PriceWaterhouseCoopers en Ordina.

Elk bedrijf in deze index krijgt een aantal pagina's toegewezen waarop het zichzelf en haar dienstverlening mag beschrijven. Voor QSN gaat het met name om de diensten EasyISO en RapidISO. Wijling: "RapidISO is perfect voor bedrijven en gemeenten die snel tot de vereiste kwaliteitsdocumentatie willen komen. Voordeel van deze snelheid is dat we meer tijd kunnen besteden aan de implementatie zodat ISO certificering snel een feit is. Soms is snelle certificatie voor bedrijven van enorm belang om een goede transactie te kunnen aangaan."

Ook EasyISO is een geesteskind van Ron Wijling: "EasyISO is ons product voor bedrijven en instanties die het ISO 9001 certificaat al in huis hebben, maar daarvan nog te weinig toegevoegde waarde bespeuren in de alledaagse praktijk. Bedrijven die bijvoorbeeld de tevredenheid van hun klanten willen verhogen of die besparingen willen doorvoeren. Wij rapporteren dan structureel aan het management team over de voortgang van doorgevoerde verbeteringen: een maatwerk product dus. Daarnaast biedt EasyISO een betaalbaar alternatief voor het blijven behouden van de ISO certificatie."

Is daarmee www.vngvirtuelemarktplaats.nl eigenlijk niets meer dan een advertentiesite voor aanbieders van kwaliteitsverbetering? "Nee, het is wel degelijk méér," betoogt Wijling. "Wat deze site uniek maakt is dat onze gemeentelijke klanten de gelegenheid krijgen om op onze pagina's (!) een recensie te plaatsen van hun ervaring met QSN en met onze diensten en producten. Andere belangstellende gemeenten kunnen zo, nog vóórdat ze contact met ons hebben opgenomen, zien hoe het is gesteld met de kwaliteit van óns werk!" aldus Ron Wijling.



Ingezonden persbericht