BedrijfsautoRAI

Eerste 12-tons Scania P-serie bakwagen in Nederland geleverd aan De Graaf Logistics BV

(1/20/2006)
Eind vorig jaar heeft Scania de eerste nieuwe P-serie bakwagen in 12 tons uitvoering in Nederland geleverd aan De Graaf Logistics bv in Oosterhout. Deze bakwagen, met de zuinige 230 pk motor, is onderdeel van een grotere order voor in totaal 8 Scaniaâs. Naast enkele nieuwe P bakwagens heeft Scania ook een aantal nieuwe type P-serie trekkers afgeleverd.
Alle voertuigen zijn uitgerust met Scania Opticruise, het computergestuurde schakelsysteem en de trekkers tevens met de Scania Retarder. Sinds 1988 heeft De Graaf in totaal 50 Scaniaâs afgenomen. De nieuwe voertuigen zijn afgeleverd door de Scania-vestiging te Oosterhout, waar zij zijn opgenomen in het lopende Reparatie- & Onderhoudscontract.

De Scania P-serie is uitermate geschikt voor stads- en regionale distributie, de bouw en diverse andere gespecialiseerde transporttoepassingen die te maken hebben met het vervoer over korte en middellange afstand. De distributietrucks zijn voorzien van de nieuwe P cabines, die verkrijgbaar zijn in drie verschillende varianten. Alle drie versies zijn zeer solide, compleet en luxueus uitgevoerd om de chauffeur een veilige en comfortabele werkplek te bieden.

De Graaf Logistics bv verzorgt zendingen vanaf 1 kg tot en met complete ladingen binnen de Benelux. De grotere en kwetsbare ladingen worden elke dag in de gehele Benelux door eigen routeautoâs, die uitgerust zijn met laadklep en eventueel met Kooi-Aap, gelost. Voor de kleinere zendingen wordt in Nederland gebruik gemaakt van het distributienetwerk Teamtrans. Met een totaal aantal van 50 afgeleverde voertuigen is De Graaf Logistics bv een belangrijke klant van Scania in Oosterhout.

De Graaf Logistics bv heeft wederom voor Scania gekozen vanwege de zeer positieve ervaringen met de eerder geleverde Scaniaâs en de uitstekende relatie met de lokale Scania dealer.

Direct naar AutoRAI.nl