Ingezonden persbericht


Amersfoort, 20 januari 2006

NIEUWSBERICHT

Conceptronic breidt Grab'n'GO collectie uit

Vanwege het succes met de huidige producten binnen de Grab'n'GO lijn, introduceert Conceptronic een aantal nieuwe oplossingen met als doelstelling: Storage = Fun. Met deze uitbreiding wil Conceptronic de consument nog meer keuzevrijheid bieden op gebied van storage & entertainment voor thuisgebruik en onderweg.

Conceptronic laat met de Grab'n'GO lijn zien dat storage erg leuk kan zijn! Een Grab'n'GO product is voorzien van een harddisk naar keuze om te kijken of luisteren naar films, muziek foto's en/of data. De vrijheid van keuze uit zich niet alleen in harddisk grootte, maar ook in de fysieke grootte. Wanneer je veel op reis bent, of als je gewoon een compacte oplossing wilt, dan biedt Conceptronic een product met 2,5 inch hard disk tot 100 GB. Wanneer formaat en draagbaarheid minder belangrijk is en het Grab'n'GO product voornamelijk voor thuisgebruik is, dan is de 3,5 inch versie de ultieme oplossing! Met deze producten kun je je eigen entertainment bibliotheek aanleggen tot maar liefst 500 GB.

3 nieuwe productgroepen
Conceptronic maakt binnen de Grab'n'GO range onderscheid in Storage, Network storage en Storage players. Nieuw zijn de portable 2,5" USB 2.0 & Firewire combo harddisk (CHD2FWU) en de 3,5" Multi-Connect harddisk (CHD3CFWU), een storage oplossing met een all-in-one cardreader, 2x USB 2.0 poorten en een Firewire poort. Beide producten zijn in maart leverbaar met hard disk naar keuze.

CHD2WLANU

In februari levert Conceptronic 2 nieuwe network storage oplossingen; een 3,5" netwerk harddisk (CHD3LAN) die naast een ideale back-up oplossing ook een ingebouwde FTP functionaliteit bevat en een 2,5" wireless netwerk harddisk en Access Point (CHD2WLANU). Deze laatst genoemde oplossing maakt het mogelijk om films, foto's, muziek en data draadloos te delen en extra storage toe te voegen dankzij 2 CHD3LAN geïntegreerde USB 2.0 poorten.

Daarnaast zal het assortiment Storage players worden veranderd. De huidige media players (CMED2PLAY & CMED3PLAY) zullen worden voorzien van een "nieuw Conceptronic jasje" met meer functionaliteiten. Conceptronic wil ook haar focus op media players benadrukken. Tijdens de CeBIT zullen daarom nieuwe media players gepresenteerd worden, geïntegreerd met functionaliteiten zoals LAN, DVI en HDTV. De volledige Conceptronic range is te zien in Hal 2 op stand B23.

Meer informatie over deze producten is te vinden op Future media player grabngo.conceptronic.net of ga naar de Conceptronic website en klik op `Grab'n'GO collection'.

Conceptronic - het Europees geregistreerde communicatiemerk van Tulip Computers - is specialist op gebied van mobility & connectivity, zowel voor de zakelijke als consumentenmarkt.

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met:

Conceptronic
2L International B.V. (a Tulip Company)
Postbus 150
3800 AD AMERSFOORT
Tel: +31 (0)33 - 45.49.450
Fax: +31 (0)33 - 45.49.460
E-mail: info@conceptronic.net
Internet: www.conceptronic.net


---- --