Gemeente Amsterdam

Modeshow in kringloopbedrijf `De Lokatie'

16 januari 2006
---
Persbericht Laura Muscas

Bezoekers van kringloopbedrijf 'De Lokatie' kunnen vrijdag 20 januari genieten van een modeshow. Tijdens de show presenteren modellen hippe tweedehands kleding voor de vrouw. `De Lokatie' organiseert het evenement in samenwerking met studenten van Hogeschool INHOLLAND.

Het doel van de modeshow is om te laten zien dat tweedehandskleding hipper is dan ooit tevoren. Het dragen van deze kleding is een ware trend aan het worden; beroemde designers ontwerpen nieuwe collecties met tweedehands kleding en zelfs tv-programma's gebruiken tweedehands kleding als stylingmiddel.

De modeshow wordt gelopen door modellen die tevens het publiek zullen vermaken met een aantal spetterende dansshows. De modellen worden onder handen genomen door enthousiaste stylisten, kappers en visagisten. Cateraar `Mark's Party & Catering' zal de gasten verblijden met heerlijke hapjes en brouwerij `De Prael' verzorgt de drankjes. Alle kleding die op de modeshow te zien is, wordt na afloop door `De Lokatie' verkocht.

Kringloopbedrijf De Lokatie

Door middel van een flyeractie in de wijk hoopt de organisatie de bewoners te trekken naar dit evenement. De show is hét avondje uit en dé oplossing voor iedereen met een grote liefde voor mooie kleren en een lege portemonnee. De modeshow begint op vrijdag 20 januari om 19.30 uur. Door sponsoring van ondernemers in de wijk is de entree gratis en gaat de volledige opbrengst van de kleding naar Kringloopbedrijf `De Lokatie'.

Informatie

Kringloopbedrijf 'De Lokatie' Vrijdag 20 januari, 19.30 uur Stichting Kringloopbedrijf De Lokatie Distelweg 85 Amsterdam Noord Telefoon: 020 - 463 11 15