Ingezonden persbericht


Rotterdam, 20 januari 2006

EMBARGO TOT VRIJDAG 20 JANUARI 21.00 UUR


- PERSBERICHT -

LLinke Soep zoekt 'Uberseksueel van Nederland'

Wordt het Ali, Chris, Wouter, Marco of Giel?

Alle vijf doen ze iets voor de wereld, maar ze zijn tóch sexy. Wie van hen krijgt de Fallus met het geitenwollenmutsje? Of wordt het toch een nog onbekende Nederlander die met de Fallus aan de haal gaat? Op vrijdag 20 januari zijn in het Radio 1-programma LLinke Soep de vijf bekende Nederlandsemannen genomineerd voor de titel 'Uberseksueel van het Jaar': Ali B., Chris Zegers, Wouter Bos, Marco Borsato en Giel Beelen. De andere vijf genomineerden worden gekozen uit de overige mannelijke bevolking van Nederland. Je kunt jouw favoriet aandragen op www.llink.nl.

Volgens de kenners op het TrendSeminar 2006, gehouden op 19 januari in Amsterdam, voldoen de reeds genomineerde mannen aan alle kenmerken van een echteUberseksueel: ze zijn sterk, dynamisch, hebben een goed stel hersens én doen iets betekenisvols voor de wereld.

Op vrijdag 17 februari wordt er in LLinke Soep uit de tien genomineerde bekend gemaakt wie er met de titel 'Uberseksueel van het Jaar' en de Fallus vandoor gaat. Maar voor het zover is, kunnen luisteraars ook hún favoriete Uberseksueel nomineren, op www.llink.nl. Nomineren is mogelijk tot en met woensdag 1 februari.

Kijk voor meer informatie én om Uberseksuelen te nomineren en aan te dragen op www.llink.nl.

LLinke Soep is vrijdag om 20:00 uur te horen bij Radio 1. Llinke Soep wordt uitgezonden door LLiNK. LLiNK maakt programma's over mondiale verhoudingen, mensenrechten, dierenrechten, natuur en milieu. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Sinds september 2005 zendt LLiNK uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, 747AM enwww.LLiNK.nl.


---

EINDE PERSBERICHT