Landelijk Expertisecentrum Verpleging & Verzorging

20-01-2006

EPUAP congres 2006

De EPUAP, opgericht in december 1996, geeft leiding en ondersteuning aan alle Europese landen in hun activiteiten ter preventie en behandeling van decubitus.

Missie
De missie die de organisatie zich heeft gesteld luidt:

'to provide the relief of persons suffering from or at risk of pressure ulcers, in particular through research and the education of the public'.

Vertaling: 'zorgvragers te ondersteunen die aan decubitus lijden of een risico lopen om decubitus te krijgen, in het bijzonder door onderzoek en voorlichting'.

Themacongres
Het thema van het 3 daagse congres luidt:

'Pressure ulcers: putting knowlegde into practice' (Decubitus: hoe breng je kennis in praktijk)

Het thema is een vervolg op de onderwerpen van afgelopen jaren: preventie, management, fundamentele principes van de decubituszorg. De onderwerpen zullen op dit congres worden bezien vanuit de alledaagse praktijk.

Presentatie mogelijk
U kunt zich aanmelden voor het houden van een presentatie of ophangen van een poster. Een aanvraag hiervoor moet uiterlijk 15 maart bij de congresorganisatie zijn ingediend. Op de website staan belangrijke details voor een juiste indiening vermeld. Het LEVV moedigt u aan een aanvraag voor een presentatie in te dienen, wanneer u een goed verhaal te vertellen heeft rond dit thema.

Heeft u hierover vragen, neem dan contact op met de Decubitus Helpdesk:

T 030 2919019