Ingezonden persbericht


747live met John Buijsman

Ronald de Scheppper werkt al jaren met dak-en thuislozen en komt maandag naar het Rotterdams cafe-restaurant Blits. Samen met presentator John Buijsman bespreken ze het overheidsplan om binnen een paar jaar in de grote Nederlandse steden alle daklozen van straat te halen. Horti-culti reporter Gina Kranendonk neemt de luisteraar mee naar de koudste tuin van de wereld. Verder zet all-round reporter Jack Kerklaan mensen aan het zingen in de Inburgeringskaraoke. Maandag is de muziek van de Kaapverdiaanse zanger Beto Dias. 747Live is maandag 23 januari om 14:00 te beluisteren op 747AM.

De overheid wil binnen zeven jaar alle daklozen van de straat hebben. Ze zouden persoonlijke begeleiding krijgen bij het vinden van huisvesting, werk en eventuele medische hulp. Ronald de Schepper geeft zijn mening over dit plan.

Gina Kranendonk bezoekt de Botanische tuin van St. Petersburg. In 1714 is de tuin gebouwd in opdracht van Tsaar Peter de Grote die met name bijzonder is omdat de planten en bloemen temperatuur verschillen van 60 graden kunnen overleven.

747 Live is maandag om 14:00 uur te horen op 747 AM. 747 Live wordt uitgezonden door LLiNK. LLiNK maakt programma's over mondiale verhoudingen, mensenrechten, dierenrechten, natuur en milieu. Met haar programma's wil LLiNK kijkers en luisteraars inspireren een bijdrage te leveren aan een vrije, eerlijke en duurzame wereld. Sinds september 2005 zendt LLiNK uit op Nederland 3, Radio 1, 3FM, 747AM enwww.LLiNK.nl.



Ingezonden persbericht