Ingezonden persbericht





Persbericht voor onmiddellijke verspreiding : Beyond The Labyrinth kondigt heruitgave, nieuw label en Benelux verdeling aan voor het "Signs" album.



Persbericht : 20/01 - Beyond The Labyrinth kondigt heruitgave, nieuw label en Benelux verdeling aan voor het "Signs" album.




3 maanden na uitgave is de de voorraad van het album "Signs" uitgeput, waardoor de groep zich genoodzaakt ziet een eerste heruitgave te doen van het album. Deze heruitgave zal worden uitbgebracht onder het "Incommunicado" label, dat een nieuw laberl van de groep zelf is.
Maar het belangrijkste bericht is toch wel dat "Signs" van nu in de Benelux verdeeld wordt door"Rock Inc", het bedrijf van Joss Mennen en Theo Samson, via Bertus, de grootste onafhankelijke verdeelfirma in de Benelux.

Practisch gezien betekent dit dat het album in zowat gelijk welke platenwinkel kan besteld worden - iets waar heel wat fans om vroegen !

"Signs" bestelinfo :

label "Incommunicado", Catalog number "Symph-02", Distribution Rock Inc. through Bertus, Bar Code number : 5425010910814

Signs fact Sheet : http://www.beyond-the-labyrinth.com/signs.htm

Beyond The Labyrinth : beyond.the.labyrinth@telenet.be
Rock Inc. Ent. : info@rockinc.nl

Rock Inc. Promotion : theo@therockonline.nl




*******



Met plezier kondigen we ook de start van een nieuwe serie concerten aan. Het starschot wordt op 24/03 gegeven met een speciale showcase voor Nederland in speciaalzaak "De Waterput" in Bergen-Op-Zoom. De show begint om 19:00

Voor meer bevestigde concerten kan je altijd op onze web site http://www.beyond-the-labyrinth.com terecht !

*****

Andere reeds bevestigde concerten :


01/04/06 - treffen MC Cobra's - Aalst

08/04/06 - Tommy's - Kloosterzande (nl)

23/04/06 - treffen MC Devil Rowlers, Oudenhove (16:00)
29/04/06 - Pestpop, Wieze met o.a. Doro, Jon Oliva's Pain, Epica, Sonata Arctica
***


Beyond The Labyrinth

Krepelstraat 26

9400 Ninove

Belgium

Mobile : +32/497 53 95 79

www.beyond-the-labyrinth.com

beyond.the.labyrinth@telenet.be