PERSBERICHT - 2005-12-01

Uitbreiding na groot succes in de afgelopen jaren in Hengelo

Oad houdt volgend jaar drie reismarkten

Vanwege het grote succes van de afgelopen jaren organiseert Oad volgend jaar in plaats van één, maar liefst drie reismarkten in drie verschillende regios. Op zondag 22 januari vindt de Reismarkt plaats in het Van der Valk Hotel in Hengelo, op zondag 29 januari in het Philips Stadion in Eindhoven en op zondag 5 februari bij Dekker in Zoetermeer.

Op deze Reismarkt kunnen bezoekers terecht met gerichte vragen over de producten van Oad maar ook voor achtergrondinformatie. Bezoekers zijn van 10:00 tot 17:00 uur van harte welkom; de toegang is net als vorig jaar gratis.

Zomergidsen
Op de reismarkt worden alle zomergidsen van Oad Reizen gepresenteerd, ook de gids van de nieuwste bestemming. Daarnaast zijn een aantal verschillende informatiestands te bezoeken van onder andere verkeersbureaus en reisartikelen, waarbij wordt gestreefd naar een zo compleet mogelijk aanbod.

Vanaf begin januari is op de website van Oad te vinden welke landen vertegenwoordigd zijn op de Reismarkt. Via de website www.oad.nl/beursagenda kunnen bezoekers zich aanmelden voor de Reismarkt. Daarmee verdienen ze een gratis kopje koffie. Ook melden ze zich dan aan voor een digitale nieuwsbrief die ze op de hoogte brengt van alle nieuwtjes over de Reismarkt.

Goed beeld
Om een goed beeld te krijgen van een bestemming, verzorgt een aantal experts audiovisuele- en diapresentaties en lezingen. Daarnaast zijn Oad-reisleiders en product managers aanwezig om te vertellen over hun reiservaringen en om vragen van bezoekers te beantwoorden. Ook geven zij achtergrondinformatie en reisdetails over diverse bestemmingen van Oad Reizen. Om echt in de vakantiesfeer te komen, kunnen bezoekers kennis maken met internationale hapjes en drankjes en genieten van afwisselende optredens op het podium.

Programma
Begin januari is er een gedetailleerd programma beschikbaar met een overzicht van de tijdschemas van de diapresentaties en de videos. Deze informatie is te verkrijgen bij alle ANVR-reisbureaus, via tel. nr. 0900 8482 ( 0,20 p/min.), of op www.oad.nl/beursagenda.

Noot voor de redactie (