Politie Limburg-Noord

Politie houdt auto met drie verdachten staande
Datum: 22-01-2006
Tijd bericht: 13:56
Plaats: Horn
De politie heeft zaterdagavond omstreeks 20.30 uur in Roggel een drietal mannen aangehouden die ervan verdacht worden in Horn een woninginbraak te hebben gepleegd.
Na de melding van de bewoners dat bij hen in de woning was ingebroken werd een onderzoek ingesteld. De inbrekers waren gevlucht in een rode personenauto.
Een rijdende patrouille trof in Roggel op het Eind een rode personenauto aan, komend uit de richting Roggel, waarvan een koplamp defect was. De agenten controleerden deze auto, vanwege de inbraakmelding uit Horn. De bestuurder, een 24-jarige inwoner van Heythuysen, bleek niet in het bezit van een rijbewijs en had alcohol gedronken. De bijrijder bleek een 22-jarige inwoner van Haelen en achterin zat een 35-jarige inwoner van Heythuysen. De mannen werden aangehouden op verdenking van de gepleegde inbraak in Horn en inbraken in Haelen op de Postbaan en in Roggel op de Pastoor Schippersstraat eveneens zaterdagavond gepleegd. De drie zijn ingesloten en het onderzoek naar hun activiteiten wordt voortgezet.