Ingezonden persbericht


Groei Rietmeijer Huisvestingsadviseurs

Op 1 januari 2006 is Bas Heijckmann (30) als projectmanager in dienst getreden bij Rietmeijer Huisvestingsadviseurs. Heijckmann is aangetrokken vanwege de groei van het aantal opdrachtgevers waarvoor Rietmeijer werkzaam is. Naar verwachting neemt de omvang van de opdrachtenportefeuille in de loop van 2006 nog verder toe.

Bas Heijckmann is als Coordinator Facilities de afgelopen 5 jaar verantwoordelijk geweest voor alle renovaties en nieuwbouwprojecten van Nissan Motor Parts Center BV in Amsterdam. Bij Rietmeijer houdt hij zich als projectmanager bezig met de advisering aan en de begeleiding van opdrachtgevers in (her)huisvestingstrajecten.

Voor de redactie
Rietmeijer Huisvestingsadviseurs is een onafhankelijk advies- en projectmanagementbureau op het vlak van bedrijfshuisvesting, kantoorinrichting en facilitaire vraagstukken. De organisatie telt ruim 50 medewerkers; medewerkers met een achtergrond in interieurontwerp, onroerend goed, bouw, installatietechniek en/of facilitair management.

Voor algemene informatie over Rietmeijer en een nadere indruk van haar projecten kunt u een kijkje nemen op www.rietmeijer.nl. Voor meer informatie of toezending van een brochure stuurt u een aanvraag per e-mail naar info@rietmeijer.nl. Voor nadere informatie over dit persbericht kunt u contact opnemen met Vicky Puls (036-545 8000).