Politie Zeeland


---


W-0376-2006 Winkelinbraak in Middelburg
In de nacht van woensdag op donderdag werd ingebroken in een winkelpand op de Markt in Middelburg.
De toegang werd geforceerd en er werd rookwaar ter waarde van enkele duizenden euro's weggenomen.

W-0377-2006 Autoruit vernield in Middelburg
In de nacht van woensdag op donderdag werd een auto in de Obsidiaan in Middelburg opengebroken.
Er werd een ruit vernield, uit de auto werd niets weggenomen.

O-0379-2006 Diefstal gedenkplaat met tekst van oorlogsmonument in Waarde
Tussen donderdag 19 januari en donderdag 26 januari werd in Waarde een koperen/bronzen gedenkplaat, met tekst, van een oorlogsmonument gestolen.
Het oorlogsmonument ligt in Parkzicht. De plaat die op het monument bevestigd was heeft een formaat van 60 bij 40 cm. De waarde van de gedenkplaat is onbekend.

O-0380-2006 Verkeerscontrole in 's-Gravenpolder
Tijdens een verkeerscontrole in 's-Gravenpolder werden drie bromfietsers bekeurd wegens te hoog vermogen.
Er werden 6 fietsers en 1 automobilist bekeurd voor defecte verlichting, 1 automobilist kreeg een bekeuring omdat hij door het rode licht reed en 2 bestuurders werden bekeurd wegens de snelheidsoverschrijding.

W-0381-2006 Vervolgbericht overval supermarkt Vrouwenpolder
Vanmiddag werd door de politie, naar aanleiding van de overval die omstreeks 08.30 uur in Vrouwenpolder plaatsvond, een buurtonderzoek gehouden. Ook hebben de medewerksters van de supermarkt een verklaring afgelegd.
Uit deze verklaring is het volgende naar voren gekomen: een gewapende jongeman is het pand binnengekomen nadat hij bij de magazijndeur had aangebeld. De medewerksters zijn via de voordeur de winkel uitgevlucht. Van de overvaller is het volgende signalement bekend: een jongeman met een lengte van 1.65 - 1.70 m. Hij droeg een zwarte of donkere jas en had een sjaal om.
De politie verzoekt mensen die deze persoon in de omgeving van Vrouwenpolder of in de buurt van de supermarkt hebben gezien contact op te nemen en te bellen naar 0900-8844.


---- --