Ingezonden persbericht


PERSINFORMATIE

BOEKEN VOOR 31 MAART - TOT 20% KORTING
CORENDON LANCEERT: FIRSTMINUTE TURKIJE 2006

Haarlem, januari 2006 - Corendon, marktleider op het gebied van reizen naar Turkije, brengt een nieuwe, 188 pagina's tellende zomerbrochure uit. Onder de noemer 'Firstminute Turkije' biedt de specialist naast de bekende zonbestemmingen in Zuid- en West-Turkije, nu ook reizen naar de nog relatief onontdekte Zwarte Zee kust in het Noorden. Ook nieuw is het Firstminute concept: alle reizen worden tot 31 maart tegen een zeer scherp tarief aangeboden. Vroegboekers worden beloond met kortingen tot wel 20%!

Authentiek Turkije

De reizen in het nieuwe, fullcolour boekwerk zijn zorgvuldig samengesteld door Corendon Vliegvakanties. Naast de populaire Turkse Rivièra en de Egeïsche kust, is voor natuur- en cultuurliefhebbers een 12-daagse rondreis langs de Zwarte Zee kust, met bezoek aan de Turkse hoofdstad Ankara, in het aanbod opgenomen. Ook nieuw is de reis naar het authentieke badplaatsje Sile aan de Zwarte Zee. Prachtige zandstranden met trendy barretjes, rustige winkelstraatjes en een authentieke vissershaven zorgen voor een ontspannen vakantie in een authentiek, Turkse sfeer.

Hoog op de vakantielijstjes

Vanzelfsprekend biedt Corendon ook dit jaar een ruim keuze uit reizen naar de bekende Turkse badplaatsen, zoals Antalya, Anlanya, Bodrum en Kemer. All-inclusive genieten van zon, zee, strand en lekker eten staat nog steeds hoog op de Nederlandse vakantie-lijstjes! Voor wie even een 'break' nodig heeft van al die ontspanning: Corendon biedt vanaf diverse vakantiebestemmingen excursies aan naar highlights op het gebied van cultuur of natuur.

Firstminute naar Turkije!

Wie voor 31 maart 2006 een reis boekt uit de Firstminute brochure van Corendon Vliegvakanties, wordt beloond met kortingen tot wel 20%. De brochure is op te vragen via 023 52 68 979. Reizen boeken kan tevens via dit telefoonnummer, bij de reisagent of via www.corendon.nl. Corendon brengt binnenkort nog twee nieuwe brochures uit: Corendon gaat vreemd - met nieuwe bestemmingen buiten Turkije - en het vernieuwde Istanbul Magazine met alle ins en outs van deze bruisende stad.

Corendon Vliegvakanties is opgericht in 2000 en is in korte tijd uitgegroeid tot een van de meest toonaangevende touroperators op de Nederlandse en Belgische markt. Door uitstekende samenwerking met lokale agenten en hoteliers kan Corendon zeer voordelige en kwalitatief goede reizen aanbieden naar Turkije. In 2005 heeft Corendon haar eigen luchtvaartmaatschappij opgericht: Corendon Airlines. Zie ook www.corendon.nl.