Hartenwens gezocht in directe omgeving jubilerende Wevershoeve

De wevershoeve bv

Rijsoord, 27 januari 2006 - Specialiteitenrestaurant en partycentrum de Wevershoeve bestaat eind februari 10 jaar. Gedurende een 3 maanden durende jubileumperiode zal er per verkocht couvert geld gereserveerd worden voor het vervullen van een hartenwens van zeer behoeftige kinderen en of ouderen. Om uit één of meerdere wensen te kunnen kiezen, roept de Wevershoeve inwoners op uit de direct omgeving om hartenwensen voor te dragen. Dit dienen wensen te zijn van kinderen, ouderen en/ of instellingen die het echt verdienen om in het zonnetje gezet te worden. Wensen kunnen schriftelijk via e-mail ( hartenwens@wevershoeve.nl ) of per post ( De Wevershoeve, Noldijk 41a , 2988 CD Rijsoord) worden ingezonden t.a.v. Marcel Cordfunke. Binnen enkele weken zal via een persbericht en de website van de Wevershoeve bekend worden gemaakt welke wens(en) worden vervuld.

In februari is het inmiddels 10 jaar geleden dat de familie Schrijvers uitbater werd van specialiteitenrestaurant en partycentrum De Wevershoeve. Dit zal de komende maanden met diverse groots opgezette evenementen worden gevierd in de dan totaal gerestylde Wevershoeve. Op dit moment is de verbouwing in volle gang.

Bedrijfleider Marcel Cordfuncke: 'Omdat de familie graag iedereen in de nabije omgeving wil bedanken voor de trouwe klandizie de afgelopen 10 jaar, willen ze graag iets terug doen voor behoeftige mensen in de nabije omgeving. Daarom is er gekozen om een hartenwens van mensen uit de directe omgeving werkelijkheid te maken; mensen die het echt verdienen om in het zonnetje gezet te worden. Daarom roepen wij inwoners uit de directe omgeving op om met ons mee te denken wiens wens we in vervulling moeten laten gaan. Voor ieder couvert dat gedurende deze periode verkocht wordt, draagt de Wevershoeve 10% van de menuprijs af. Hiermee worden één of meerdere wensen gefinancierd. Hoe meer mensen kennis komen maken met de dan vernieuwde Wevershoeve des te meer hartenwensen we kunnen laten uitkomen........ En de heer Schrijver is ook nog wel zo dat wanneer we te kort komen voor een bepaalde wens dat hij het verschil bijlegt.'

De actieperiode loopt vanaf eind februari tot en met 27 mei. Op die dag zal in het partycentrum de jubileumperiode worden afgesloten met een feestavond vol entertainment en bekende artiesten. Op deze avond zal ook bekend worden gemaakt welke hartenwensen worden vervuld of inmiddels zijn vervuld. Meer informatie over het feest en wie de avond kunnen bijwonen wordt binnenkort tijdens de aankondiging van de gekozen hartenwensen bekend gemaakt.

De Wevershoeve is een monumentale boerenhofstede die is bebouwd in 1770 tegen de Noldijk in het plaatsje Rijsoord. Onder de monumentale rietenkap bevinden zich nu een à la carte restaurant, partyzaal en een serre. De Wevershoeve heeft een capaciteit om recepties te verzorgen tot circa 500 personen. De capaciteit van het restaurant is circa 100 personen. In aparte zalen kan er vergaderd en/of gedineerd worden tot 150 personen. Catering is zowel zakelijk als privé mogelijk.
Hoewel landelijk gelegen, ligt de Wevershoeve zeer centraal op slechts enkele kilometers van Rotterdam, Barendrecht en Dordrecht. De Wevershoeve heeft goede en ruime parkeergelegenheid


Noot voor de redactie (