Logistiek Manager van het Jaar

Audax

http://www.audax.nl

Raymond Cools, Manager Operations bij Betapress BV (onderdeel van Audax te Gilze), is vandaag uitgekozen tot Logistiek Manager van het jaar. In een spannende strijd wist hij de andere genomineerden uiteindelijk achter zich te laten.

Carel Bikkers, Voorzitter Hoofddirectie: 'Het is voor Audax een grote eer dat Raymond Cools verkozen is tot Logistiek Manager van het jaar en het is een prachtige kroon op onze brede investering in de logistiek. Ook sluit het heel mooi aan bij de overige prijzen die Audax op alle fronten in 2005 behaalde'.(Peter van Dongen werd CFO of the year, AKO werd Retailer of the year op Schiphol, en Audax werd genomineerd voor de Erasmusprijs vanwege haar innoverende beleid.)

Uit het juryrapport tekenen wij op:
Raymond Cools is de motor achter de invoering van een zelf ontwikkeld krattensysteem en een voor de branche innovatief retourproces. Dit distributieconcept (het krattensysteem mét retourenafhandeling) én de bestaande distributiestructuur (snelle fijnmazige bezorging) bieden veel potentieel voor de toekomst, en zijn een voorbeeld voor de branche.
De huidige logistieke voorsprong die Audax heeft opgebouwd middels het krattensysteem met de bijbehorende retourenafhandeling, en het fijnmazige distributienetwerk biedt veel potentieel voor de komende jaren.
Alles in ogenschouw nemend heeft Raymond Cools een zeer fraaie logistieke prestatie geleverd. Volgens de Jury is hij de beste van de kandidaten van 2005, en verdient dan ook de titel: 'Logistiek Manager van het Jaar 2005'!

Audax is een veelzijdige organisatie die zich in de breedste zin van het woord bezighoudt met het uitgeven en verspreiden van media- en aanverwante producten. Vanuit het Audax-complex in Gilze worden wekelijks circa 3 miljoen exemplaren tijdschriften, Nederlandse en buitenlandse kranten, boeken en kantoorartikelen verzonden.

(einde persbericht)