PERSBERICHT URBAN DELUXE 27-01-'06

Aankomende vrijdag, 27 januari 2006, zal in discotheek the Blitz (Heuvelring 116 Tilburg) de zesde editie van Urban Deluxe plaatsvinden.

Deze urban-night die inmiddels bij bijna iedereen bekend is, en een daverend succes is, is voor de eerste editie van het nieuwe jaar geheel gerestyled. Dit is te zien aan de aankleding, de flyers en posters, maar helemaal aan de muziek. In de main-area, waar de muziekstromingen R&B, Hip-Hop, Dancehall en Eclectic zijn, zullen er ditmaal ook verschillende live optredens zijn! Discotheek the Blitz verwelkomt onder andere live op het podium: Dubbel-D (Darryl&Dio, bekend van de hit Wat wil je doen), Artificials (Wat wil je doen), Heist-Rocka (Wat wil je doen), en LSD; een Leidense rap formatie die beschouwd wordt als een van de grootste nieuwe rap groepen in de urban-scene! Deze rap formatie treedt voor de eerste keer in Tilburg op.

Naast deze optredens zullen vanuit de DJ-booth de urban dj's Diamond en Biggi, in de main-area de beste mix gaan draaien van urban, R&B, Dancehall en Hip-Hop.

In de chill-area zullen de dj's Smoke, Biggi en Diamond ieder hun beste repetoir van Soul&Swing Beats en Urban Classics laten horen.

Discotheek the Blitz opent van 23.00 uur tot 04.00 uur zijn deuren. De kledingsstijl voor deze urban-night is classy in style, and no caps and sportswear. De entree bedraagt 10 euro, en dames krijgen 50% korting op de entree als ze voor 00.00 uur binnenkomen met een flyer!

Ga voor meer informatie naar www.theblitz.nl of www.urbandeluxe.com.

Discotheek the Blitz
Heuvelring 116 Tilburg