Ingezonden persbericht


Den Haag, 25 januari 2006

art of life

Nieuwe life style show op cnn

CNN start op 28 januari met een nieuwe maandelijkse Life style show getiteld: Art of Life. In deze show staat het 'luxe leven' centraal. Presentator Monita Rajpal gaat op zoek naar alles wat elegant, stijlvol en verfijnd is.

Iedere aflevering wordt de kijker meegenomen naar de meest exclusieve en opwindende locaties ter wereld, en daarnaast biedt het programma inzicht in de industrie achter de luxueuze vrijetijdsbesteding. 'Art of Life' bekijkt het vakmanschap, de schoonheid en de kwaliteit van duurzame luxe.

'Art of Life' kent een aantal vaste rubrieken. Iedere maand werpt Monita Rajpal een blik in de handtas van een beroemdheid, onthult de artikelen die echt een 'must' zijn en ontmoet chef koks van toprestaurants. Monita verdiept zich in de hobby's van de allerrijksten en zoekt de ultieme reisbestemmingen voor totale ontspanning.

In de eerste aflevering o.a.

MOVERS AND SHAKERS - een profiel van Sir Rocco Forte Sir Rocco Forte werkt aan de hernieuwde opbouw van het Forte hotel imperium, dat gestart is door zijn vader, maar in de negentiger jaren door een vijandelijke overname in andere handen is gevallen.

PERSONAL SHOPPER - HORLOGES
Bij de Olympische Spelen in Los Angeles 1932 kreeg voor het eerst een bedrijf de totale verantwoordelijkheid voor alle tijdsmetingen tijdens de Spelen. Omega was toen de gelukkige. Omega mag dit opnieuw doen bij de Olympische Spelen in Turijn. Het bedrijf heeft een grote doos ongebruikte onderdelen van de oorspronkelijke horloges uit 1932 teruggevonden. Daarvan wordt een beperkte oplage van 300 horloges gemaakt. 'Art of Life' is in Zwitserland om toe te kijken bij het vervaardigen van deze horloges.

EMMA HOPE

De Britse schoenenontwerpster Emma Hope toont in 'Art of Life' haar zakelijke en persoonlijke leven waarin het spelen van polo een grote rol speelt.

AUTO TEST - Ongekende prestatie
Monita Rajpal ontmoet een automobilist die woont in Florence en werkt in Leeds, en zijn V12, Ferrari 612 Scaglietti gebruikt voor het pendelen tussen beide landen. Een geactualiseerd model 2006 is in de maak en de enthousiaste autoliefhebber wacht op de levering van zijn 250.000 euro kostende machine, zijn vierde Ferrari.

Art of Life wordt uitgezonden op:

Op zaterdag 28 januari om 13.30 uur en 17.30 uur
Op zondag 29 januari om 15.30 uur en 20.30 uur

////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////////Noot voor de redactie (

Ingezonden persbericht