tros

Hilversum, 25-01-2006
Afdeling Communicatie

Radio
tros muziekcafÉ
Uitzending zaterdag 28 januari
Radio 2 - 16.00 uur

verrassende optredens in tros muziekcafÉ

Zaterdag 28 januari a.s. ontvangt presentator Daniël Dekker de volgende artiesten in TROS MUZIEKCAFÉ:

Sarah Bettens is een Belgische zangeres, vooral bekend als zangeres van K's Choice, waarmee ze enkele grote hits scoorde. In 2003 ging Sarah solo. In maart 2005 verscheen het album 'Scream' en schreef ze voor het eerst een Nederlandstalig nummer - genaamd Leef -, wat de soundtrack is van de gelijknamige film.

AUGUST 75. En jawel, hoe is 't mogelijk! Ook deze zaterdag komt een band bij TROS MUZIEKCAFÉ optreden, die de hele week Radio 2-cd is: AUGUST 75. Ivo Dinkelaar en Dennis Wind maakten een prachtig album dat zij zaterdag komen presenteren.

PAUL LOGISTER. Deze zanger van Limburgse bodem speelde jarenlang in verschillende bands met wisselend succes, maar het feit dat hij tot twee maal toe in de halve finale van de Grote Prijs van Nederland stond, geeft wel aan dat we met een doorgewinterde muzikant te maken hebben. Nu heeft Paul Logister een Nederlandstalige cd vol gezongen met lekkere luisterliedjes en voel-je-goed-nummers.

LYNN MILES. Ze groeide op in Canada tussen haar vaders jazzcollectie en moeders opera- en countryverzameling. Haar muziek is duidelijk een mix van deze invloeden. Ze is ook niet bang voor de melancholische kant van het leven en maakt prachtige teksten gecombineerd met haar eigen gitaarspel.

TROS MUZIEKCAFÉ wordt gepresenteerd door Daniël Dekker.

TROS MUZIEKCAFÉ komt iedere zaterdag live vanuit Studiocafé De Plantage. U kunt de uitzending gratis bijwonen. De uitzending is van 16.00 tot 18.00 uur via Radio 2. Het adres is Plantage Kerklaan 36 in Amsterdam.

Voor meer informatie: http://www.trosradio2.nl/muziekcafe/