LTO Noord

LTO Noord speld voor Annelien de Winter-Wijffels

Annelien de Winter-Wijffels heeft op de jaarvergadering van de LTO Noord afdeling Oldambt de gouden LTO Noord speld ontvangen.

Deze speld kreeg zij voor haar grote inzet voor de agrarische sector, de landbouworganisatie en leden. Annelien is vele jaren actief geweest in de ABTB, NLTO en het laatste jaar in LTO Noord. Op de jaarvergadering nam zij afscheid als voorzitter van de afdeling Oldambt.

Toen zij in 1995 voorzitter zou worden van de afdeling was dat niet een vanzelfsprekendheid. In die tijd werd er nog naar de herkomst van de organisatie gekeken. Het typeert Annelien om van de dreiging een kans te maken. Zij heeft de afdeling tot ieders tevredenheid bestuurlijk goed geleid. Met haar kritische blik, haar inventiviteit zag zij kans het Oldambt gebied op de kaart te zetten. De manifestatie "Vitaal platteland in het Oldambt", die zij vorig jaar samen met anderen heeft georganiseerd in het gebied, getuigt van haar grote betrokkenheid bij het op gang brengen van nieuwe ontwikkelingen. Ze was een stuwende kracht in de regio.

Jeltje Koopman

Verenigingsadviseur

Zaterdag 28 januari 2006