Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Januari 2006

Advies door studenten Interieurarchitectuur in de Passage

Derdejaarsstudenten Interieurarchitectuur Thijs Klinkhamer, Mirella Slingerland en Sven van Buuren van de Koninklijke Academie van Beeldende Kunsten (KABK) in Den Haag geven in het kader van hun studie vijf weken lang advies op het gebied van interieur in de Passage. De opening zal, tijdens de Open Dag van de KABK, op zaterdag 28 januari vanaf 10.00 uur plaatsvinden.

De drie Haagse vrienden zijn enthousiast om interieuradvies te geven: Voor ons is het interessant met klanten te communiceren en ideeën op een boeiende manier aan hen uit te leggen. Het mes snijdt aan twee kanten, want het is niet alleen leerzaam voor ons, maar ook voor de klant. Wij zijn op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op interieurgebied en vinden het een uitdaging onze zienswijze te geven aan mensen die hier niet dagelijks mee te maken hebben.

Zowel particulieren als bedrijven zijn welkom voor een advies over het (her)inrichten van bijvoorbeeld de woonkamer of een kantoorruimte, maar ook over kleuren en materialen. Om ieder zo goed mogelijk te adviseren, raden zij geïnteresseerden aan zoveel mogelijk materiaal (foto s, plattegrond met maten) mee te nemen. Aangezien zij nog student zijn, kunnen zij niet adviseren bij bouwkundige ingrepen.

Data
Zaterdag 28 januari t/m zaterdag 4 maart
Openingstijden
Woensdag en zaterdag van 13.00 uur tot 17.00 uur Donderdagavond 19.00 uur tot 21.00 uur. Daarbuiten alleen op afspraak. De winkel bevindt zich in de Passage op nummer 74, tegenover het Novotel.
---

Noot voor de pers,