Digitale Gemeente Houten

Nieuwe dirigent Jeugdtheaterkoor Houten

zaterdag 28 januari 2006 - Bron: Jeugdtheaterkoor Houten

Op 25 januari heeft Annet van de Hesseweg een dirigentencontract getekend waarmee zij zich verbind aan het Jeugdtheaterkoor Houten. Voorzitter Charles Verwimp en secretaris Evert-Jan Breuker zijn verheugd met haar toetreding. Annet is in Houten daarnaast ook actief als dirigente van het opstaporkest van Kunst Na Arbeid en leidt zij kinderen op in Algemene Muzikale Vorming. De liefde voor muziek, dans en kinderen staan centraal bij Annet.

Nieuwe leden zijn welkom bij het Jeugdtheater koor, ben je tussen de 8 en 16 jaar en wil je graag zingen, dansen en acteren? Kom dan eens kijken bij ons, wij reperteren iedere woensdagavond van 19:00 tot 19:45 in Sociaal Cultureel Centrum Nieuwoord aan de de Notengaarde in Houten.
We hebben voor elk wat wils; van Nederlands- tot Engelstalig en van Rap tot Musical. Tot de zomer zijn er naast repetitieavonden ook een aantal workshops waarin je aan de slag gaat met dansen, acteren en zingen. Op woensdag 1 februari is er een dansworkshop. Een uniek concept in Houten. In juni 2006 zal er een Open Podium voorstelling worden georganiseerd.

Als je wilt komen kijken kun je bellen met Peter Molenaar op 06 1208 1569 of een mailtje sturen. Gewoon langskomen op woensdagavond mag natuurlijk ook. Graag tot ziens!!

Copyright © Stichting Digitale Gemeente Houten 1996 - 2006 Deze website is een particulier initiatief en wordt derhalve NIET beheerd door de overheid (gemeente Houten).