Politie Gelderland-Zuid

Verschillende keren onder invloed achter het stuur

Regio, 28-01-2006 o Vrijdag en zaterdag zijn in de hele regio verschillende aanhoudingen verricht voor rijden onder invloed.

Een 42-jarige man uit Zoelen is aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. De man reed vrijdagavond over de Provincialeweg N834 in Tiel. Nadat de man een stopteken van de politie eerder negeerde, stopte hij op een parkeerplaats in Tiel. Op het politiebureau in diezelfde plaats blies de man bij de ademanalyse 695 ug/l. Zijn rijbewijs werd ingevorderd.

Een 22-jarige man uit Tilburg is vrijdagavond aangehouden op de Sint Walburgstraat in Tiel. De man werd gecontroleerd tijdens een alcoholcontrole. Op het politiebureau blies de man 545 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van 5 uur.

Een beginnend bestuurder uit Kerkdriel is in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden op de Wordenseweg in Velddriel omdat hij reed onder invloed. De man blies bij de ademanalyse 465 ug/l. Zijn rijbewijs is ingevorderd.

Een 23-jarige man uit Tiel werd in de nacht van vrijdag op zaterdag aangehouden op de Laan van Westroijen omdat hij reed onder invloed. De man blies bij de ademanalyse 455 ug/l. Hij kreeg een rijverbod van 4 uur.

Een 21-jarige beginnend bestuurder uit Ravenstein reed in de nacht van vrijdag op zaterdag over de Meerdreef in Wijchen. Daar is hij aangehouden op verdenking van rijden onder invloed. Op het politiebureau in Wijchen blies hij bij de ademanalyse 140ug/l. Hij kreeg een rijverbod van 1 uur.