Gemeente Helden

Proef verlengde sluitingstijd

De burgemeester van Helden maakt bekend dat de op 1 juli 2005 verleende vergunningen in het kader van het experiment met de verlengde sluitingstijd voor horecabedrijven in de gemeente Helden zijn verlengd tot 1 januari 2006.

De evaluatie van het experiment bevindt zich momenteel in een afrondende fase. Naar verwachting zal de gemeenteraad in zijn vergadering van 20 februari 2006 een besluit nemen over de voortzetting, op basis van de uitkomsten van de evaluatie en de hieraan te verbinden conclusies.

Omdat hierdoor op korte termijn duidelijkheid zal ontstaan, heeft de burgemeester, in afwachting van dit besluit, op grond van artikel 2.3.1.4 eerste lid van de APV, de verleende vergunningen verlengd voor de periode van 1 januari 2006 tot en met 20 februari 2006.

Tijdens deze verlengingsperiode zijn de beleidsregels, zoals die genoemd staan in de nota Experiment verlengde sluitingstijden, van toepassing. Deze verlengingsperiode eindigt op 21 februari 2006.

Bezwaar

U heeft de mogelijkheid tegen dit besluit, binnen zes weken na de datum van publicatie ervan, een bezwaarschrift in te dienen bij de burgemeester van de gemeente helden, Postbus 7000, 5980 AA Panningen. Het bezwaarschrift moet worden ondertekend en moet tenminste voorzien zijn van uw naam en adres, de datum waarop het bezwaarschrift is geschreven, een omschrijving van het besluit waartegen uw bezwaar zich richt en de gronden waarop u het bezwaar baseert. Het indienen van een bezwaar schorst de werking van het besluit niet. U kunt een voorlopige voorziening/schorsing vragen bij de voorzieningenrechter, sector Bestuursrecht, postbus 950, 6040 AZ Roermond

28-1-2006 11:00