Ingezonden persbericht

Goldewijk opent Infoshowroom in Breda

BREDA, 20060119 -- Goldewijk heeft een nieuwe Infoshowroom geopend in Breda. Deze sfeervolle showroom is gevestigd op de bovenste verdieping van een modern pand op kantorenpark Westerhage. De klant kan er alle materialen voor zijn (toekomstige) woning bekijken en uitkiezen, maar men kan er ook terecht voor deskundig advies van één van de bouw- en woonspecialisten. Verder staan een groot aantal keukens, badkamers en een uitgebreide collectie gevelstenen en dakpannen opgesteld.


"Eén van de redenen om ook in Breda een Infoshowroom te openen is de enorme woningbouw-potentie in de regio", aldus vestigingsmanager Richard Martens. Deze nieuwe A-locatie aan de A16 is voor Goldewijk dan ook een perfecte uitvalsbasis om haar regiofunctie waar te maken.

Op 29 januari is er Open Huis en worden belangstellenden in de gelegenheid gesteld om de showroom met eigen ogen te bekijken. Met de opening van deze vestiging komt de showroom in Steenbergen (NB) te vervallen. Het bouwbedrijf en het G-team blijven overigens wel gevestigd in Steenbergen.

Goldewijk is een moderne en veelzijdige bouwer en ontwikkelaar met 450 medewerkers en landelijke activiteiten in de particuliere woningbouw, de zakelijke en de institutionele markt. Sinds jaar en dag is Goldewijk toonaangevend in de particuliere woningbouw. Met haar uitgekiende organisatie van ontwerp door eigen BNA-architecten, een perfecte kopersbegeleiding en een kwalitatief hoogstaande bouwwijze kan Goldewijk de opdrachtgever een individueel ontwerp bieden, met maximale keuzevrijheid van materialen, vergaande garanties en een probleemloze oplevering. Ook voor verbouw of renovatieplannen is men welkom bij Goldewijk. Naast de hoofdvestiging in Doetinchem zijn er vestigingen in Almere, Steenbergen (NB) en Breda.



Goldewijk