Succesvolle onderlinge wedstrijden op HC de Hoeve

LELYSTAD/DRONTEN-Zaterdag vonden op Hippisch Centrum de Hoeve weer de onderlinge wedstrijden plaats. 's Middags stonden de dressuurwedstrijden op het programma en 's avonds het springen. De beide wedstrijden werden druk bezocht door deelnemers en belangstellenden.
Bij de dressuur werden de deelnemers verdeeld in de jeugd en de volwassenen met en zonder wedstrijdervaring. Per klasse konden de deelnemers maximaal twee proeven rijden. Bij de eerste proef van de jeugd won Kyra Kwantes met Rixke, Nick Vonhoff werd tweede en Noëlle Venema eindigde op de derde plek. Het tweede proefje werd wederom gewonnen door Kyra Kwantes op Rixke, tweede werd Denise Vonhoff op Beauty en haar broertje Nick Vonhoff, ook op Beauty, haalde de derde plaats.
De volwassen werden onderverdeeld in de wedstrijden voor ruiters zonder wedstrijdervaring en ruiters met wedstrijdervaring. Bij de proeven voor de ruiters zonder wedstrijdervaring behaalde Rachel Meeuwisen op Folke beide proeven de eerste plek. Jorike Grob haalde op Charlie beide keren op de tweede plaats. Bij de ruiters met wedstrijdervaring werden ook twee proeven gereden, met grappig genoeg tweemaal dezelfde uitslagen; Jose Volkerink op TiQuiero werd eerste, Hanny Kwantes op Rixke haalde de tweede plaats en Simone Deijs eindigde op de derde plek.
De springwedstijden voor de volwassenen werd gewonnen door Mark van der Vlist op Dancer, de tweede plek werd behaald door Karin Schuring op Pearly en Ino Meijer op Paddington eindigde op de derde plaats.

---- --