Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Best Western Grand Hotel de L'Empereur organiseert secretaressenmiddag

Maastricht, 6 december 2005

Op 3 februari aanstaande een speciale secretaressenmiddag onder het motto "Uw uitdaging ons werk" in Best Western Grand Hotel de L'Empereur Maastricht _________________________________________________

Het Best Western Grand Hotel de L'Empereur organiseert in samenwerking met haar zusterhotel Best Western Hotel DuCasque een speciale secretaressenmiddag op 3 februari aanstaande om 13.00 uur.

Workshop Etiquette
Er wordt een lezing gehouden over het onderwerp etiquette door Annemie Martens, society journaliste. Zij zal dieper ingaan op de waarden van dit fenomeen dat in deze tijd weer zeer in opkomst is. Aspecten als kleding, tafelmanieren, ontvangst van relaties, hoe ga je om met je baas/opdrachtgever en privézaken passeren dan de revue. Tevens zal er aandacht aan het schriftelijk en mondeling communiceren en het spreken in het openbaar worden besteed. Om de verschillende onderwerpen interactief aan de orde te kunnen laten komen, is de lezing ingebed in een workshop.

Voorafgaand aan deze workshop wordt er een lunch geserveerd en na afloop organiseert Grand Hotel de L'Empereur een rondleiding door het hotel en het omvangrijke zalencomplex. De middag zal worden afgesloten met een uitgebreid buffet.

Verloting
Tijdens deze middag vindt er een verloting plaats van een geheel verzorgd weekend voor twee personen in een hotel van de Amrâth Hôtels & Restaurants waartoe beide hotels behoren.

Weekendje Maastricht
Voor de secretaresses, die met, of zonder partner deze middag willen uitbouwen tot een Weekendje Maastricht, hebben de hotels een speciaal overnachtingstarief vastgesteld. Overnachten op vrijdag inclusief ontbijt ad E 30,-- per kamer. Extra overnachting op zaterdag inclusief ontbijt ad E 45,-- per persoon op basis van een tweepersoonskamer.

Voor meer informatie: Anouk Wenting, salesmanager
Telefoon 043 - 321 38 38
E-mail a.wenting@hotel-empereur.nl

- 2 -