Ingezonden persbericht


Programma clubbazart februari 2006 - uitgebreid

Vrijdag 3 februari / 23:00 / 1 euro
TEKNOCAFE invites SCHORRIEMORRIE
Uw maandelijkse portie onversneden Tekno. Deze editie geheel verzorgd door Schorriemorrie. Met Michel, Martijn, Dennis, Tijmen, Djurre en Nektar. Enjoy as usual!

Zaterdag 4 februari / 23:00 - 05:00 / 5 euro
BACK IN 2 THE FUNK
Het was een jaartje stil rond FunKey, de Haagse partyclick met z'n vette feesten op het strand en in de betere clubs. Op 4 februari gaat het gelukkig weer los. FunKey komt vanouds met de betere progressive en deephouse. Denk aan donkere beats, dikke tribal sounds en hemelse vocalen. De FunKey feesten staan bekend om hun supercoole vibes. Uit je dak met een glimlach mensen, met FunKey resident Robér en een wel heel verassende surprise DJ.

Donderdag 9 februari / check site voor tijden / 6 euro CAPTAIN EVERYTHING en STRAIGHTAWAY
Dan toch! Captain Everything, befaamde punkrock (hard, snel) uit de UK. De shows van Captain Everything hebben een hele vette reputatie. Eenmalig in NL, grijp je kans. Straightaway dropt even langs vanuit Parijs. Het Franse gezelschap is flink in trek met haar piekfijne mix van punk, hardcore en emo. Het heerlijk avondje is inclusief Drunktank, local punk heroes.

Vrijdag 10 februari / 21:00 / gratis
TRASH AWARD
De Trash Award is de ultieme verkiezing voor harde underground bands uit heel Nederland. Geen commerciële toestanden hier, geen bejaarde juryleden, geen slap gelul. De uiteindelijke winnaar van de Trash Award mag zich de hardste band van Nederland noemen. In deze voorronde gooien vier bands uit de regio een portie herrie in je oor: Cheap Thrills (schone dames, vuige punk), The Better Offs (energieke punkrock), Galbak (punkmetalska) en Heartfelt (Oldschool Hardcore).

Zaterdag 11 februari / 23:00 / 7 euro
RESISTANCE L'ECTRIQUE 4.0 (INVITES RUFFNECK!)
Harde elektronische dansmuziek in de blender. Oldschool, acid, techno, hardcore, tekno, breaks en hoe de wind maar verder waait. Met Ruffneck zei u? Ja toch! ClubBazart, toevluchtsoord voor de groten der aarde. Ruffneck staat bekend om zijn hardcoreset, maar op deze avond gaat hij alle kanten op. 'Whatever the fuck he feels like', dat is het schone plan. Natuurlijk ook met Collision en Mindustries. Check check dubbelcheck ya'll.

Vrijdag 17 februari / 21:00 / 4 euro
BANDS
Nog niet bekend welke. Meer info volgt.

Zaterdag 18 februari / 22:00 / 5 euro inclusief CD! ANTILOUNGE III CD PRESENTATIE
Antilounge is een van de betere initiatieven in het Haagse. Men neme een goede dwarsdoorsnee van het plaatselijke underground (elektronica)talent en pleure hen op één cd. Inmiddels is de derde editie geperst en deze wordt in ClubBazart gepresenteerd. De meeste artiesten op Antilounge 3 komen live hun ding doen: Mass Illusion, Source, Hein ?!, Hoax, Les Professeurs, iPennies, D44N, Yemooda, Boycum, Yobkiss, WG @EET, Copacod & Datacore. Dat dus, voor 5 euro, inclusief ceedee gêk!

Zaterdag 25 februari / 23:00 / 7 euro
REAKTOR
Reaktor staat voor Drum 'n' Bass nieuwe stijl. Alle stijlen door elkaar (liquid, techstep, neuro, technoid) en weg met die voorspelbare opbouw. Het resultaat: een nacht lang Drum 'n' Bass waar de spanning in blijft. Deze derde editie waarschijnlijk met een grootheid uit de UK. Check de site t.z.t. voor de line-up.

ClubBazart
Loosduinsekade 725
2571 CZ Den Haag
tel: 070 323 96 52
e-mail: publiciteit@bazart.nl
www.bazart.nl