Gemeente Ambt Montfort


Openbare hoorzitting voor herindeling

De vaste commissie voor Binnenlandse Zaken en Koninkrijksrelaties van de Tweede Kamer komt vrijdag 3 februari naar Midden-Limburg ter voorbereiding op de gemeentelijke herindeling. Daarvoor is een openbare hoorzitting georganiseerd in Kasteelhoeve De grote Hegge in Thorn. Het exacte tijdstip wordt eind deze week bekend gemaakt door de Tweede Kamer. Zodra het tijdstip bekend is, plaatsen we het op www.samennogsterker.nl.

Inwoners welkom
Organisaties die voor 9 januari spreektijd bij de Tweede Kamer hebben aangevraagd, kunnen dan spreken. Ook de gemeenteraden en colleges van de betreffende gemeentes zullen het woord voeren. Voor Ambt Montfort en Roerdalen voert raadslid Jan Van der Varst het woord namens beide gemeenteraden en Ricardo Offermanns vertegenwoordigt beide colleges. U bent van harte welkom om deze hoorzitting bij te wonen als toehoorder.

Voor de leden van de vaste commissie blijft het die dag niet beperkt tot deze hoorzitting. Zij maken eerst een bustocht door alle gemeenten die in de herindeling samengevoegd worden.