Gemeente Rotterdam

Rotterdams College presenteert evaluatie collegeprogramma

Op vrijdag 3 februari 2006 presenteert het college van burgemeester en wethouders de bestuurlijke evaluatie over de uitvoering van het collegeprogramma aan de media. Onder de titel "Het nieuwe elan van Rotterdam... en zo hebben we dat gedaan" geeft het College inzicht in de resultaten op het gebied van 88 doelen die het zich vier jaar geleden voor deze collegeperiode had gesteld. Ook geeft het College een advies voor de volgende periode.

Namens het College presenteren burgemeester Opstelten, wethouder Geluk, wethouder Janssens en wethouder Van Sluis de resultaten op het gebied van de prioriteiten Veilig, Huisvesting, Onderwijs & Jeugd, Economische Ontwikkeling, Inburgering en Organisatie van de Uitvoering.

De perspresentatie vindt plaats vanaf 9.30 uur in kamer 113 van het stadhuis, Coolsingel 40, Rotterdam. Na afloop van de presentatie is er ruim gelegenheid tot het stellen van vragen.

Het is voor journalisten mogelijk om vrijdagochtend vanaf 8.00 uur de bestuurlijke evaluatie in kamer 221 van het stadhuis in te zien.

noot voor de redactie/