Dexia Bank


Press

Door openstelling selfbanks biedt Dexia Bank het grootste park van geldautomaten in België aan

03-02-2006

Vanaf vandaag opent Dexia Bank al zijn selfbanks voor niet-cliënten. Met deze verbeterde dienstverlening komt de bank tegemoet aan haar belofte om in de loop van 2006 al haar selfbanks open te stellen voor iedereen.

Bijna 2000 Dexia Bank-automaten worden opengesteld. Samen met de reeds meer dan 200 ATM's die al publiek toegankelijk waren, biedt Dexia Bank het grootste netwerk in België aan (meer dan een derde van het totale aantal) 1 . In alle 60 "blinde vlekken" waar er geen ATM's in de gevels van de bankkantoren beschikbaar waren, zijn nu wel geldafhalingen voor iedereen mogelijk zonder verre verplaatsingen.

De functionaliteiten die momenteel worden aangeboden voor niet-cliënten van Dexia Bank zijn geldopvragingen en het opladen van Proton . Later dit jaar zal het ook mogelijk zijn om een wijziging van de pincode door te voeren.

Kaarthouders hoeven hun kaart niet te laten aanpassen, noch een nieuwe kaart aan te vragen. Hun huidige Bancontact/Mister Cash-kaart functioneert vanaf vandaag perfect op alle automaten van Dexia Bank.

Voor niet-cliënten hanteert de bank dezelfde veiligheidsnormen als voor eigen cliënten. Het BC/MC-netwerk is trouwens één van de veiligste ter wereld.

Vanzelfsprekend kunnen de cliënten van Dexia Bank , zonder kosten, op de automaten van de bank al hun vertrouwde verrichtingen uitvoeren. Voor hen verandert er dus absoluut niets.


1 Om precies te zijn: 1945 automaten worden opengesteld naast de 208 ATM's die al toegankelijk waren. Voor alle banken samen zullen minstens 5000 geldautomaten publiek toegankelijk worden.
---

Persdienst Dexia Bank
Pachecolaan 44 (GI 9/32), 1000 Brussel Tel. 02 222 45 33 - Fax. 02 222 90 90 - pressdexia@dexia.be