Politie Flevoland

Aanrijdingen met letsel

Flevoland, 03-02-2006 o In de regio vond donderdag een aantal aanrijdingen met letsel plaats.

Op Urk op de Ransuil botste donderdagavond een brommer en een auto op elkaar. De wagen, die bestuurd werd door een 25-jarige vrouw uit Urk zag bij de kruising ter hoogte van de Pionier een brommer over het hoofd, die richting de Urkerweg ging. Daarop zaten twee Urkers van 17 jaar. Eentje daarvan raakte gewond door de aanrijding en moest met onbekend letsel worden afgevoerd naar de Isala Klinieken, locatie Weezenlanden in Zwolle.

Op de kruising Professor Zuurlaan en Zeebieslaan in Biddinghuizen was donderdagmorgen sprake van een aanrijding tussen twee auto's. Een 57-jarige man uit Wormer verleende op de Professor Zuurlaan waarschijnlijk geen voorrang aan een 54-jarige Urker, die op de Zeebiesweg reed en richting Dronten wilde gaan. Een botsing volgde. De man uit Wormer werd in de flank geraakt en raakte gewond aan zijn hoofd en romp. Hij werd vervoerd naar de Isala Klinieken, locatie Sophia in Zwolle.

Op de A6 onder Emmeloord vond donderdagmiddag een aanrijding plaats. Een 19-jarige bestuurder uit Driesum hield vermoedelijk te weinig afstand ten opzichte van een 45-jarige vrouw uit Lemmer, die voor hem reed. Een botsing was het gevolg, waarbij de vrouw en haar medepassagier (een 53-jarige vrouw uit Lemmer) klaagden over nekletsel. Na behandeling ter plaatsen kon een ieder zijn weg weer vervolgen.