Politie Zeeland


---

Z-0478-2006 Onder invloed
Op de Guido Gezellestraat in Terneuzen is vannacht rond 03.05 uur een 31-jarige Belg uit Silly betrapt op het rijden onder invloed.
De man reed in zijn auto toen hij gecontroleerd werd door surveillerende agenten. Hij moest een blaastest ondergaan waaruit bleek dat hij teveel had gedronken. (Ruim drie keer te veel) Het rijbewijs van de man is ingevorderd. De man kreeg een dagvaarding mee naar huis en mag zich binnenkort voor een rechter verantwoorden.

Z-0479-2006 Ruit vernield
In de Bernhardstraat in Terneuzen is gisteravond een ruit van een woning vernield.
Rond 22.10 uur gisteravond hoorde een van de bewoners een klap. Toen zij ging kijken waar de klap vandaan kwam bleek een van haar ruiten kapot te zijn gegooid. Een schadebedrag is nog niet bekend.

W-0480-2006 Eenzijdig verkeersongeval
Gisteravond rond 21.07 uur heeft een eenzijdig verkeersongeval plaatsgevonden op de Sloeweg Noord in Ritthem.
De bestuurder van een personenauto raakte, bij een knikje in de weg, in de slip en kwam via de middenberm en het weggedeelte voor het tegemoetkomend verkeer in de andere berm en vervolgens in de sloot terecht. De 22-jarige Vilvoordse (B) bestuurder van de auto is met onbekende verwondingen en mogelijk onderkoelingsverschijnselen overgebracht naar het ziekenhuis. Vandaag wordt technisch onderzoek op de auto uitgevoerd.

W-0481-2006 Winkeldievegge aangehouden
In een winkel aan de Lange Geere in Middelburg werd gisteren rond 15.00 uur een 18-jarig meisje uit de gemeente Noord Beveland aangehouden.
Zij werd overgedragen aan de politie, omdat zij een paar schoenen had weggenomen uit de winkel. Tegen het meisje wordt proces-verbaal opgemaakt.

O-0482-2006 Auto bekrast
Op de Heernisseweg in Goes is in de nacht van donderdag op vrijdag een geparkeerde personenauto vernield.
De auto werd met een scherp voorwerp bewerkt. Een schadebedrag is nog niet bekend.

Z-0483-2006 Hennepkwekerij opgerold
Rond 09.30 uur vanmorgen heeft de Zeeuwse Politie een hennepkwekerij aangetroffen in een woning aan de Olmenstraat in Terneuzen.
In de woning troffen de agenten een in werking zijnde kwekerij aan met enkele tientallen planten. In totaal zijn er 87 planten in beslag genomen en vernietigd. Ook werd van de 30-jarige bewoner apparatuur in beslag genomen. De man is verhoord op het politiebureau. Tegen de man wordt proces-verbaal opgemaakt.


---- --