Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland

* Regiopolitie Noord- en Oost-Gelderland * District IJsselstreek

P E R S B E R I C H T

POLITIEDISTRICT IJSSELSTREEK

03 februari 2006

Zutphen - Inbraak woning

Op donderdag (02-02) werd er overdag ingebroken in een woning aan de Jan Vermeerstraat. Het slot van de schuttingdeur werd geforceerd waarna er vanuit een niet afgesloten schuur een hoeveelheid vlees werd ontvreemd uit de vriezer. Vervolgens werd een kelderraam geforceerd, waarna het woongedeelte werd doorzocht. Ontvreemd werden onder meer een aantal dvd's

Twello - Eerbeek/Brummen - Zutphen - 24 bestuurders in overtreding

De politie heeft bij een verkeerscontrole op donderdag middag (02-02) op de Michiel de Ruyterstraat te Twello aan 6 bestuurders een boete uitgereikt voor het niet dragen van een autogordel.

Op donderdagmorgen- en middag heeft de politie bij verkeerscontroles op de Stuijvenburchstraat te Eerbeek en De Pothof / Zutphensestraat te Brummen 6 bestuurders bekeurd voor het niet dragen van een autogordel (4), het parkeren op een invalidenparkeerplaats en het parkeren langs een gele streep.

Tijdens een controle op de fietsverlichting op donderdagmorgen (02-02) op de Emmerikseweg te Zutphen heeft de politie 12 fietsers een boete gegeven voor ondeugdelijke verlichting.

Nadere informatie: Bureau Communicatie Persvoorlichting: Anton de Ronde 055 - 548 60 52 Bert Top 055 - 548 60 58

EINDE BERICHTEN

---- --