Stadsdeel Geuzenveld/Slotermeer Amsterdam


Antwoord, dienstverlening in de Stijl van Amsterdam

De gemeente Amsterdam heeft alle instructies voor ambtenaren over correspondentie gebundeld. Het eerste exemplaar van deze uitgave, om onze dienstverlening te bevorderen, werd deze week in ontvangst genomen.

Deze uitgave loopt vooruit op Antwoord, één centraal telefoonnummer voor al uw vragen over de gemeente. Dit is met het nieuwe telefoonnummer 14020 vanaf maart bereikbaar voor alle Amsterdammers voor vragen, klachten en meldingen. In de loop van 2006 zal de informatie van Antwoord ook op www.amsterdam.nl te vinden zijn.

Toegankelijk
Goede dienstverlening, bereikbaar en toegankelijk voor alle Amsterdammers. Dat is wat de gemeente Amsterdam met Antwoord wil bereiken. Deze uitgave bundelt de e-mailwijzer van de gemeente, de correspondentiewijzer, de belwijzer en de klachtenwijzer.

Het werd in ontvangst genomen door het Bestuurlijk Team Dienstverlening, bestaande uit (op de foto van links naar rechts) Erik Koldenhof (ZuiderAmstel), burgemeester Job Cohen, wethouder Hester Maij, Emile Jeansch (Oud Zuid) en Robin de Bood (Geuzenveld-Slotermeer).