Politie Twente

Nagekomen persberichten Politie Twente van 3 februari 2006

Auto rijdt fietser aan

Politie vraagt de bestuurder van de auto zich te melden

Denekamp

Donderdagmiddag 2 februari tussen 16.00 en 16.30 uur fietste een 64 jarige vrouw uit Denekamp vanaf de Nordhornsestraat richting het centrum van Denekamp. Op de kruising met de Churchillstraat (=rotonde) werd zij door een auto aangereden. De bestuurder van de auto is nog even uitgestapt en bood aan de vrouw naar huis te brengen. Zij werd echter door iemand anders naar huis gebracht, waarna de bestuurder wegreed. De politie werd pas later die middag in kennis gesteld. Omdat de vrouw letsel had opgelopen, is zij voor behandeling naar de huisarts gegaan, waar bleek dat zij een aantal ribben gebroken had.

De politie vraagt de bestuurder van de auto zich alsnog te melden. Ook andere getuigen van het ongeval worden verzocht met de politie Twente, afdeling Denekamp, contact op te nemen. Dit kan telefonisch via het nummer 0900-8844. (06-014859)

Drie gewonden bij aanrijding

Automobiliste komt door nog onbekende oorzaak op verkeerde weghelft terecht en daar in aanrijding met tegemoetkomende auto

Denekamp

Vrijdagmiddag 3 februari raakten drie dames gewond bij een aanrijding op de Ootmarsumsestraat in Denekamp. De drie zijn met nog onbekend letsel per ambulance naar het ziekenhuis overgebracht.

Omstreeks 12.20 uur reed een 37 jarige vrouw uit Denekamp vanuit haar woonplaats in de richting van Tilligte. Door nog onbekende oorzaak kwam zij met haar auto op de verkeerde weghelft terecht en kwam daar in aanrijding met een tegemoetkomende auto, bestuurd door een 27 jarige vrouw uit het Duitse Cottbus. De 27 jarige vrouw had een passagiere bij haar in de auto zitten, een 29 jarige vrouw, eveneens afkomstig uit Cottbus. De auto van de vrouw uit Denekamp schoot na de aanrijding door en kwam tegen een boom tot stilstand. (06-015244)

Ageeth Doldersum: 053-4555588

---- --