Gemeente Helden

Bijvullen blusvijvers J.F. Kennedylaan

Op 3 en 4 februari 2006 gaat de brandweer de drie blusvijvers op het bedrijvenpark J.F. Kennedylaan bijvullen met water.

De natuur heeft nog niet genoeg regenwater geleverd. Hierdoor kan er in geval van nood een tekort aan bluswater ontstaan. Tevens kan te weinig water in de vijvers schade aan de dekfolie veroorzaken.

De brandweer van Helden gaat nu zelf, met grote pompen, deze vijvers bijvullen.

Voor het bijvullen wordt gebruik gemaakt van 150 mm transportslangen. De transportslangen liggen op de route Bergweg Steenstraat Groenstraat Peelkensstraat (zandpad vanaf Kaumeshoek richting Heide).

Door de bijvulwerkzaamheden kunnen enkele bewoners van de genoemde straten hun huis, op vrijdag 3 februari 2006 vanaf 10.00 uur tot zaterdag 4 februari 18.00, moeilijk met een (motor)voertuig bereiken.

Alle betrokken bewoners ontvangen van de brandweer een brief waarin begrip wordt gevraagd voor de overlast.

Moet u op een van beide dagen bij bewoners op de Bergweg Steenstraat Groenstraat of Peelkensstraat zijn, houdt dan s.v.p. rekening met de afsluiting van enkele percelen.

Uiteraard kunnen de transportslangen in noodsituaties altijd drukloos (tijdelijk) worden gemaakt. Dit kan door te bellen met het telefoonnummer 06 10 89 92 06.

Voor vragen met betrekking tot het vullen van de blusvijvers, kunt u contact opnemen met dhr. P. Madou, telefoonnummer (077) 306 68 33.

20-1-2006 16:11