Gemeente Woerden

2 februari 2006

Bouw Kadewoningen in Waterrijk Woerden van start!

Op vrijdag 3 februari 2006 wordt er door de ontwikkelaar M.J. de Nijs Projectontwikkeling een feestelijke handeling voor de kopers van de kadewoningen en genodigden georganiseerd. Dit vindt plaats op de bouwlocatie op het wooneiland langs het Veluwemeer en Balatonmeer.

Uniek concept
Op het eerste wooneiland in Waterrijk Woerden worden 26 kadewoningen gerealiseerd met uitzicht op de Potterskade. Wonen in een huis naar eigen ontwerp is het uitgangspunt bij de ontwikkeling van de kadewoningen. De koper is zelf verantwoordelijk voor het ontwerp en de bo uw van de woning. Dit levert een zeer divers gevelbeeld op en ontstaat de uitstraling en sfeer van een moderne versie van een Oudhollands grachtenstadje.

De kavels voor de woningen liggen direct aan het water en variëren in breedte. Onder de woningen wordt een ruime (halfdiepe) kelder gerealiseerd. Afhankelijk van de breedte van de kavel zijn er één of twee parkeerplaatsen beschikbaar.

Het project is nu zover ontwikkeld, dat gestart kan worden met de realisatie van de kelderbakken.

Meer weten over Waterrijk Woerden?
Inmiddels is ook de ontwikkeling van de andere wooneilanden in volle gang. Wilt u meer weten over Waterrijk Woerden en zien wat er aan woningmogelijkheden wordt gerealiseerd, neem dan een kijkje op www.waterrijkwoerden.nl.