Ingezonden persbericht


Persbericht

Margraten, 3 februari 2006

Harten smelten met Valentijnskaart van chocola

Margraten - Wie het hart van zijn Valentijn op verrassende wijze wil doen smelten, moet dit jaar zeker een Valentijnschocoladekaart versturen. Op www.chococard.nl is er ruime keuze uit onvergetelijke romantische én lekkere chocoladekaarten. Daarmee verovert zelfs de meest onbeholpen Don Juan het hart van zijn beminde.

De Valentijnschocoladekaart bestaat uit een doosje waarin behalve een rood hartje van overheerlijke chocolade en vier witte chocolade roosjes, ook een Valentijnsbriefje met een persoonlijke boodschap zit. Alles in amoureuze stijl gegoten natuurlijk. "Als je een persoonlijke boodschap op de site hebt ingetypt wordt deze met de chocolade en één van de vier geselecteerde Valentijnsdoosjes op 13 februari verstuurd. Ook bestaat er nog de mogelijkheid om een persoonlijke Valentijnsgroet in te spreken via een voice-systeem, eventueel aangevuld met een heuse Valentijnsjingle!. Het enige wat je dan nog moet doen, is wachten op de reactie van je Valentijn", lacht Eric Zetz van het bedrijf Cherio. Zetz is bedenker van de chocoladekaart.

"Een gewone kaart is wel een beetje afgezaagd. Opvallen is de kunst", stelt Zetz. "Dat bracht mij op het idee om een kaart van chocolade te maken." En met succes. De chocoladekaarten slaan enorm aan sinds de introductie met Kerstmis. Ze zijn er niet alleen voor Valentijn, maar binnenkort ook voor verjaardagen, trouwerijen, kerst en moederdag. Daarnaast komt er een assortiment kaarten zonder specifiek thema. "Het leuke van de chocoladekaart is dat hij zo enorm opvalt. Ontvangers laten hun kaart gegarandeerd aan alle vrienden en bekenden zien. In veel gevallen zal de kaart eerst een tijdje staan te pronken voordat hij er echt aan moet geloven", aldus Zetz.

De chocolade kaarten zijn te bestellen via www.chococard.nl en diverse partnersites.



Ingezonden persbericht