Ingezonden Persbericht



Schiedam, 3 februari 2006

RT Company: vordering, Publishing Partners Nederland, onjuist

RT Company N.V. deelt mede dat het bericht in de Telegraaf van 3 februari 2006 inzake "Dreigend beslag bij RT Company" vanwege een vordering van Publishing Partners Nederland, feitelijk onjuist is.

PPN heeft geen vordering op RT Company N.V. RT Company N.V. heeft PPN hierover in december 2005 reeds bericht. Bij brief van 30 januari 2006 heeft de advocaat van RT Company N.V. de vordering van PPN nog eens gemotiveerd afgewezen.

In 2001 en 2002 is tussen Newconomy en PPN een overeenkomst gesloten. Deze overeenkomst is uitgevoerd. Nadien heeft PPN een nieuwe aandeelhouder en een nieuwe directie gekregen en nu betwisten zij deze overeenkomst. Een in 2005 nieuw aangetreden directie dient een in 2002 gesloten en uitgevoerde overeenkomst vanzelfsprekend te respecteren. Overigens heeft PPN haar vermeende vordering tijdens de surséance van betaling van RT Company N.V. in 2005 niet bij de bewindvoerder aangemeld.

Helaas heeft de Telegraaf het feitelijk onjuiste bericht van PPN afgedrukt zonder hoor en wederhoor bij RT Company N.V. en/of haar advocaat toe te passen.

Einde persbericht



ingezonden persbericht