Ingezonden persbericht


Geachte Redactie,

Uitgeverij de Ramshoorn heeft het afgelopen jaar een nieuwe auteur weten aan te trekken. En niet zo maar een auteur. Van haar eerste verhaal 'Berenjacht in de Rockies' zijn veel lovende recensies verschenen. Verscheidenen hadden haar ook in recensies getipt als komende schrijfster. We presenteren aan u... Els ten Voorde

Els ten Voorde is na haar studie vertrokken naar Amerika, alwaar zij een tijd lang les gegeven heeft, Amerikaanse boeken vertaald etc. Deze Amerikaanse inslag is terug te vinden in haar debuutroman.

Welnu, in maart is het zover, haar debuutroman 'Verzwegen Waarheid' zal gaan verschijnen. En dat willen we u als redactie niet onthouden.

Als redactie kunt u het boek via e-mail ontvangen, zodat u zich kunt orienteren op deze nieuwe schrijfster en kennis kunt nemen van haar debuutroman. Het is nog niet aangepast met de wijzigingen van de eindcorrector, maar dat deert niet. Het belangrijkste is dat u op de hoogte bent van dit komende debuut!

Indien u een interview met deze schrijfster wilt, vragen wij u vriendelijk om op dit mailadres ons een mail te sturen met uw verzoek We zullen dan zsm contact met u opnemen.

Tevens is de schitterende cover van het boek via e-mail aan te vragen,

Met vriendelijke groet,

Uitgeverij de Ramshoorn
Albert de Jong